Haberler

Ekonomi Kulübünden Kariyer Zirvesi Konferansı

Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından "Kariyer Zirvesi" düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından "Kariyer Zirvesi" düzenlendi.

Ekonomi Kulübü düzenlediği organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşen konferansta öğrencilere mezun olduklarında nasıl iş bulunabilir, hayatta nasıl başarılı olunabilir konusunda bilgi verildi.

Konuşmacı olarak Gelişim Akademisi Yöneticisi Üniversite Gelişim Programları Koordinatörü Emre Urfalı, Türk Telekom Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, Yenibiriş.com İşe Alım ve İk Uzmanı Murat Babadalı ve NT Mağazaları Personel Seçme Yerleştirme sorumlusu Ramazan Koç yer aldı.

Konferansta uzmanlar Üniversite okurken kariyer adımları, iş dünyasında başarı adımları, iş ararken fark yaratmak ve etkili iş görüşmeleri ve mülakat tekniklerinden bahsettiler.

Konferans sonunda konuşmacılara ekonomi kulübü plaket takdiminde bulundu. Katılımcılara katılım sertifikası verildi. 5 saat süren konferans katılımcılardan büyük ilgi gördü. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title