Haberler

Eğitim-Bir-Sen Uçurtmaları Gökyüzünü Süsledi

Türkiye’nin en etkin sendikalarından birisi olan Eğitim-Bir-Sen, üyelerini bu kez uçurtma şenliğinde buluşturdu.

Türkiye'nin en etkin sendikalarından birisi olan Eğitim-Bir-Sen, üyelerini bu kez uçurtma şenliğinde buluşturdu. Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Kadınlar Komisyonu tarafından her yıl mayıs ayında organize edilen "Geleneksel Uçurtma Şenliği"nin bu yıl 6'ncısı düzenlendi.

14 Mayıs Pazar günü Merkez Park'ta düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan Eğitim-Bir-Sen üyeleri, günü gönüllerince eğlenerek geçirdi. Uçurtma şenliğinin bu yıl anneler gününe de denk gelmesi ile anneler çifte mutluluk yaşadı.

Bazı eğitimciler çocuklarıyla birlikte eşlerinin bu anlamlı gününü kutlarken aileler unutulmaz bir gün yaşadı.

Katılımın yoğun olduğu uçurtma şenliğinin başlangıcında konuşan Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Tetik, "Ailesinin destek rüzgarıyla her cefaya göğüs geren annelerimizi temsilen bu şenliğimizde uçurtmalarımızı gökyüzünün rüzgarıyla buluşturduk. Cefakar ve vefakar annelerimizin günü kutlu olsun" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer de tanışmayı, kaynaşmayı ve paylaşmayı amaçlayan bu tarz etkinliklerin önemine dikkat çekti ve tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Bir toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise anne olduğunu ifade eder Sezer, "Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük sorumluluk üstlenen annelerin anneler gününü kutluyorum" diye konuştu.

Geleneksel Uçurtma Şenliği'nin bu yıl 6'ncısının yapıldığını hatırlatan Başkan Mehmet Sezer, "Eğitim-Bir-Sen var olduğu sürece bu etkinliklerin 16, 26. ve 106'ncısını yapmayı Allah bize nasip etsin" diyerek katılımcılara ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Özel hazırlanan ve tasarımıyla dikkat çeken Eğitim-Bir-Sen logolu yüzlerce uçurtmanın gökyüzünde dalgalanması renkli görüntülere sahne olurken etkinliğe katılan Eğitim-Bir-Sen üyeleri aileleriyle birlikte doyasıya eğlenceli bir gün yaşamanın keyfini sürdü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Mehmet Sezer Türkiye Yerel Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title