Haberler

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Hamdi'nin İşleri' adlı oyunu sahneledi

Güncelleme:

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, daha önce Sardes Uluslararası Tiyatro Şenliği'nde gösterilen 'Hamdi'nin İşleri' adlı orta oyununu Efeler'de sahneledi. Oyun, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT), "Hamdi'nin İşleri" adlı orta oyununu Efelerli tiyatroseverlerle buluşturdu.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun daha önce Sardes Uluslararası Tiyatro Şenliği'nde gösterimini yaptığı "Hamdi'nin İşleri" adlı orta oyunu Efeler'de ilk kez sahnelendi. Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda izleyici karşısına çıkan oyun, salonu dolduran vatandaşlara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına'nın koordinatörlüğünde, Ali Aslan'ın metin düzenlemesini yaptığı, Tuncer Candan'ın yönettiği, Mehmet Keskin'in yönetmen yardımcılığını üstlendiği, EBŞT eğitmenleri ve öğrencilerinin birlikte rol aldığı oyun izleyicinin beğenisini kazandı.

Tek perdelik orta oyununun sonunda Efeler Belediye Başkanvekili Abidin Arslan, oyunda tüm emeği geçenler ve oyuncular adına EBŞT eğitmenlerinden, oyunun yönetmeni ve oyuncularından Tuncer Candan'a çiçek takdim etti.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın önceden düzenlenen yoğun programı sebebiyle tiyatro oyununa katılamadığını belirten Arslan, "Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay'ın selam ve sevgilerini getirdim. Oyunda emeği geçen başta oyuncularımız olmak üzere tüm Efeler Belediyesi personeline teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilerim" diye konuştu.

"EBŞT, ÇOK BÜYÜK BİR AİLE"

EBŞT Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına ise şöyle konuştu:

"Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu çok büyük bir aile. Bu aileyi kuran, önderlik eden Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay'a huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz. EBŞT, Yalçın Dinçer'in başlattığı ekolü günümüzde sürdüren, Efeler'i katıldığı festivallerde gururla temsil eden bir tiyatro. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Efeler Belediye Başkan Vekili Abidin Arslan'a, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eralp Atay'a, oyunun metin düzenlemesini yapan Ali Aslan'a, meclis üyelerimize ve katılan herkese çok teşekkür ederiz."

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Hamdi'nin İşleri" adlı oyunu seyretmek isteyip bilet bulamayan Efelerli tiyatroseverler için ilerleyen tarihlerde bir gösterim daha yapacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

Şehir Tiyatrosu Efeler Sanat Kültür Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır? İztuzu Plajı nerede? Dalyan İztuzu Plajı'nda neler yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title