Haberler

"Edremit Yaz Şenlikleri"nde İkinci Etap

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tarafından Düzenlenen "Yaşanası Mahalleler Yaz Etkinlikleri"nin İkinci Ayağı Cumhuriyet Parkı Açılışı ile Devam Etti. Törene Ünlü Manken Tuğba Özay ve İsmail Özkan da Katıldı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaşanası Mahalleler Yaz Etkinlikleri"nin ikinci ayağı Cumhuriyet Parkı açılışı ile devam etti. Törene ünlü manken Tuğba Özay ve İsmail Özkan da katıldı.

Edremit Belediyesi tarafından "Her mahalleye bir park" sloganıyla Vakıflar Müdürlüğü'ne ait boş arsaya inşa edilen tesisler, 25 gün gibi kısa bir zamanda yapılarak, "Yaşanası Mahalleler Yaz Etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirilen şölen ile halkın hizmetine sunuldu. Gündüz çocuklara yönelik animasyon gösterileri ile başlayan program, akşam ünlü manken Tuğba Özay'ın sunumuyla renklendi. Edremitli vatandaşlar, İsmail Özkan'ın Tuğba Özay ile birlikte seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece geçirdi.

Milletvekili İsmail Özgün, yeni seçilen kadın milletvekili Ayşe Akbaş, Kaymakam Ekrem Büyükata, Belediye Başkanı Yunus Bozbey, İGM ve Belediye Meclisi üyeleri ile binlerce Edremitlinin katıldığı şenlikte konuşan Başkan Bozbey, ilçede 20 yıldır yapılmayan işleri 3 yılda yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bozbey, "Sürekli büyüyerek kabuğuna sığmayan Edremit'te birlik ve beraberliğin, sevgi ve barışın ve bunun yanında sosyal sorumluluğunun sloganı 'Bir şehri sevmekle başlar her şey, ilkesi ile Edremit'i Seviyoruz' oldu. Diğer bir anlamda kabuğuna sığmayan, daha modern büyük şehir havasına büründü. Yapılan yatırımlar kadar yatırımların korunması da önemli. Bizler elimizden geldiğinden fazlasını yapmayı kutsal bir görev bildik, sizlere daha yaşanası bir kent hazırlayabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmet girmeyen mahallemiz kalmadı. 5 dönem belediye başkanı geçti. Ama hizmeti biz yapıyoruz. Diğer başkanlar Edremit'i sadece cumhuriyet meydanından ibaret olduğunu zannediyorlardı. Daha önce çocuklarınızın nereye gittiğini bilmiyordunuz, nerede top oynadıklarını bilmiyor merak ediyordunuz. Çocuklarınız dizinizin dibinde burada oynayacak gençleriniz basket ini burada atacak, futbol maçını burada oynayacak, sizler sabah sporunuzu burada yapacaksınız, akşam çayınızı burada, içecek misafirinizi burada ağırlayacaksınız. Bu bizim değil, sizin gururunuz. Çünkü biz çalışacağız, sizler övüneceksiniz. Başkan, alt yapı, yol yapıyor, ilçenin her yerini parke taşı yapıyor. Her mahalleye parklar, çocuk oyun alanları, spor tesisleri yapıyor. Kalkıyor birde iki büyük projeye imza atıyor. Bunları nasıl yapıyor? Edremit'in geleceğini bu projelerle karartıyor diyorlar. Sizlere bu hizmeti sunmayalım mı? Edremit, alt yapısı, yolları, yatırımları ile çağ atlıyor. Belediye binası, su projesi ile evlerimizden Kazdağları'ndan getirttiğimiz Eybek suyu evimizin musluğundan akacak. Bu projeler için tek kuruş bile harcamıyoruz. Değil Edremit'in önünü karartmak, yeni kaynaklar ile önünü açıyoruz. Modern bir Edremit için çalışmaya devam edeceğiz. Bu projeler sizlere helal olsun "dedi.

Konser öncesinde gerçekleşen temsili kurdele kesiminin ardından yapılan havai fişek gösterisi ilgi gördü. Tuğba Özay, Edremit Belediyesi tarafından hazırlanan 'Edremit'i çok seviyorum' yazılı şapkasını takarak, halkla beraber 'Edremit'i çok seviyoruz' diye haykırdı.

(BT-MŞ)

24.07.2007 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title