Haberler

Sibel Can'ı görmek için konserde olay çıkaran Edremit Belediye Başkanı'ndan ilk sözler: "Hoş geldiniz" demek istedim

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan Sibel Can'ın konserinde çıkan olayla ilgili Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan basın açıklaması yaptı. Sibel Can'a "Hoş geldiniz" demek ve kent adına çiçek takdim etmek arzusunda olduğunu ifade eden Arslan, "Bu davranışımız özel korumalar ve menajer tarafından engellenmiş. Halkın temsiline karşı hiç nazik olmayan söz, hareket ve eylemlerde bulunmuştur. Üstelik kabahatlerini örtmek için 'sarhoştu' şeklinde algılara başvurmuşlardır" dedi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Altınoluk Mahallesi amfi tiyatroda sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Sibel Can konserine Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın yol açtığı gerginlik damga vurdu. Konser devam ederken Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sibel Can'a teşekkür etmek için yanına gitmek istediğini söyleyince, görevliler izin vermedi.

JANDARMA EKİPLERİ ARAYA GİRDİ

Görevlilere tepki göstererek yerinden kalkan Başkan Arslan, konser alanının dışına çıkmak üzereyken konser ekibiyle tartıştı. Tartışmanın ardından kısa süreli arbede yaşandı. Jandarma ekipleri, görevlilerle tartışan Başkan Arslan'ı uzaklaştırmaya çalışırken, zabıta görevlilerinin de gelmesiyle gerginlik yükseldi. Seyircilerin protestosunun ardından Başkan Arslan konser alanından ayrılırken, Sibel Can da görevlilerin uyarısıyla konseri yarım bırakarak, kulise geçti. Sibel Can kısa bir aranın ardından konserine devam etti.

Edremit Belediye Başkanı Arslan'dan Sibel Can konserinde yaşanan gerginlikle ilgili açıklama

"HOŞ GELDİNİZ DEMEK VE KENT ADINA ÇİÇEK TAKDİM ETMEK ARZUSUNDAYDIM"

Gerginlikle ile ilgili olarak Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Edremit Belediyesi ve şahsının sanata ve sanatçıya saygı, özen ve desteği tüm kamuoyunun malum olduğunu ifade eden Başkan Arslan "Sibel Can gibi ülkemize mal olmuş değerli bir sanatçının ilçemizde bulunması bizleri onurlandırmıştır. Şahsiyeti ve sanatıyla Edremit'imize teşrif ederek bizleri onurlandıran çok sevdiğim sanatçımıza Edremit halkını bir temsilcisi olarak hoş geldiniz demek ve kent adına çiçeğimizi takdim etmek arzusundaydım. Bu gayet normal, olması gereken, sanata duyarlı her bölgede rutin kabul edilen bir temsil görevidir." dedi.

ŞAHSIMA YÖNELİK 'FEDAİ' BİR TUTUM TAKINILDI"

Kendisinin Edremit halkı adına çiçek takdiminin engellendiğini ifade eden Başkan Arslan "Buna mukabil bu davranışımız özel korumalar ve menajer tarafından engellenmiş güvenlik tedbirinin ötesinde şahsıma yönelik 'fedai' gibi tutum takınılmıştır. Halkın temsiline karşı hiç nazik olmayan söz, hareket ve eylemlerde bulunmuştur." dedi.

"'SARHOŞTU' ŞEKLİNDE ALGILARA BAŞVURDULAR

Kabahatlerini örtmek için çeşitli algılar oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Başkan Arslan "Üstelik bu da yetmezmiş gibi kabahatlerini örtmek için şahsıma yönelik 'sarhoştu' şeklinde algılara başvurmuşlardır. Bu mesnetsiz, kesinlikle doğru olmayan ve kasıtlı olarak yapılan ithamı reddediyor, bu haysiyet cellatlığında doğru hükmü halkımızın vicdanına bırakıyorum." dedi.

"ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ"

Konserde yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu ifade eden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, "Bunun karşısında kendimize savunmuş olsak da hem değerli sanatçımızı izlemeye gelen halkımızın önünde böyle bir görüntü meydana gelmesinden hem de Edremit halkının bir temsilcisi olarak yaşadığımızdan üzüntü duyuyoruz."

Edremit Belediye Başkanı Arslan'dan Sibel Can konserinde yaşanan gerginlikle ilgili açıklama

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selman Hasan Arslan Balıkesir Sibel Can Edremit Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

TT:

İyi olmuş, ders olsun kendini konser alanına atmaya çalışan belediye başkanlarına...Sanki insanlar çok meraklı sizin konseri bölüp boş konuşmalar yapmanıza...

22
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

SAYIN BAŞKAN MİLLET SİZE SİBEL CANIN KONSERİNE GİT DİYEMİ OY VERDİ ALTINOLUK ÇÖP İÇİNDE YÜZÜYOR ARITMA TESİSİSİNDEN GELEN KOKU MAHALLE İÇİNDE HARFİYAT FİRMASI TOZ DUMAN İÇİNDE SİZ SİBEL CAN İLE EĞLENMEK İSTEYİN YAZIKLAR OLSUN SİZE

18
2
yanıtYanıtla
Ali Ali:

konser devam ederken sahneye cikip nasil tebrik edecekmis :) konser bitsin... konusmaya gecilsin, cikarsin sahneye :) pat küt sarki ortasinda cikmaya calisiyorsan kafan iyidir demektir ;)

13
0
yanıtYanıtla
ender türk :

Adam koskoca belediye başkanı, şarkıcının parasınıda cebinden vermiş, biraz saygı ve farklı ilgi beklemek elbette hakkı

1
4
yanıtYanıtla
Ünal Ünal:

Hadi ordan. Siyaset yapmaya çıkacaktın. Kemalın mitingini duyurcaktın

3
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

işte sayın başkan sızler bunları boyle kaldırıyonuz.,o kım ki sız ayagına gıdyorsunuz.dunun dansozu degılmı..

1
2
yanıtYanıtla
figen tiyatro:

Bizim baskanimiz yanlis birsey veya saygisizca bir hareket yapmamis ki. . O hep boyle cicekle tesekkur eder gelen sanatci konuklara. Yaninda cicegi varmis ya. Bu kadar gereksiz tepki neden ?

0
3
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Ben başkan olacam sen benim mekanımda bana ayar verecen .. çok zor be

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title