Haberler

Düziçi Belediye Başkanı Namlı, Hizmetlerini Anlattı

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, belediyenin park, atık su, mezbaha ve kapalı semt pazarı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, belediyenin park, atık su, mezbaha ve kapalı semt pazarı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Namlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğaziçi ve İstiklal mahalleleri arasındaki parkı geçen yıl bitirip hizmete açtıklarını belirtti.

İrfanlı ile Kurtuluş mahalleleri arasındaki 70 dönüm parkın birinci etabını bitirdiklerini anlatan Namlı, şu bilgileri verdi:

"Bu alana oyun grupları yerleştirdik. Fidan dikip, asfaltını yaptık. Resmi açılışını yapmadık ama vatandaşın hizmetine açtık. Önümüzdeki dönem bu park çevre yoluna kadar gidecek. Bunun içerisinde bulvar ve yollar var. Yine mini yarış otomobillerinin pisti var. Bin 500 metre yaya yolu ve bisiklet yolu var. Mezbahanın yeri de değiştirilecek, asfalt fabrikasının yanındaki belediye arsasına yapılacak. Plan ve projesi hazır. 2014 bütçesinden ihalesi yapılacak."

Düziçi'ne 6 bin metrekare kapalı semt pazarının Deliçay bitişiğinde İnönü Parkı'nın üstündeki alana yapılacağını belirten Namlı, buranın çok amaçlı yer olacağını, oto pazarı, toplantı alanı, fuar alanı olarak kullanılacağını kaydetti.

Yaklaşık 150 bin nüfusa hitap eden atık su arıtma tesisi kuracaklarını da ifade eden Namlı, makinelerin geldiğini ve montaja başladıklarını, seçimden önce tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Ökkeş Namlı Düziçi Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (21)

mustafa karınlımkarinli@gmail.com:

ben 45 yaşımdayım düziçinde 1 dönem müftü başkan oldu 1dönem cemal algan başkan oldu 1dönemde sayıt can oldu bunların haricinde hep asaf ailesi başkan seçildi allah aşkına çekin gidin artık ne yaptınız ya utanın artık sevilmeyen konuma geldiniz halen seçilmekten yanasınız artık tatında bırakınta millet size itimat etsin

3
4
yanıtYanıtla
Abdullah Karabağabdullahkarabag@hotmail.com:

Şairim. Alt yazılı yorum yapmayı sevmem. Sayın Namlı, okuldan, biraz tanıdığım birisiydi. Yukarıdaki belirlemem, kişiye değil, uzun bir dönemle örtüşen Türkiye gerçeğinedir. Kentlerimizin bir türlü giderilemeyen alt yapı sorunları biliniyor...1979'dan beri Düziçi'ni görmedim, sadece sanalda bazı şeyleri görebiliyorum. Benim de vargım; geçen yıllara göre en iyi hizmeti veren Sayın Ö. Namlı'dır, bir bakıma babasının(yanılmıyoram babası da başkanlık yapmıştı) yapamadılarını da yapmış durumdadır. Umarım önümüzdeki dönemde bu hizmetleri ikiye katlar ve düşünce/parti farkı gözetmeksizin daha demokratik bir belediyeciliğe de yön vermiş olur. Çünkü hizmet büyüdükçe toplumun beklentileri de büyür.

1
0
yanıtYanıtla
elif öztürknkaraman@gmail.com:

kardeş teşekkür ederim bunlardan bişey olmaz

yanıt0
yanıt0
İBRAHİM ÇALIŞKANflaydoco_80@hotmail.com:

yorum yapan degerli hemşerilerim mustafa karınlı bey ve abdullah karabag bey madem daha önceki belediye başkanlarını hatırlıyorsunuz yapamadıkları hizmetleride hatırlarsınız umarım sayın belediye başkanımız ökkeş namlı beyin yaptıgı yolların yamasını yapamadılar gecmiş dönemlerde tabi sayın alganın hizmetleri inkar edilemez en azından bıraktıgımız yolları biraz yama yaptı digerlerine göre sizlere tavsiyem düziçinin gecmiş fotograflarını araştırıp bir bakın bire şimdi düziçinin kurtlarmahallesine cıkıp düziçine bir bakın ne demek istediğimi anlarsınız bu arada benı belediyeden cıkarı olan birisi diye düşüne bilirsiniz aklınaza şüphe gelmesin ben düziçinde ikamet bile etmiyorum ve halen kendi mahallemin yoluda toprak yol fakat buna ragmen şahsi düşünmüyorum düziçini düşünüyorum genel düşünüyorum sayın namlıya yaptıgı hizmetlerden dolayıda tüm düziçi ve sizlerin adına teşekkür ediyorum elimizden gelen destegide layıkıyla yapacagımıza söz veriyorum .

1
0
yanıtYanıtla
nihat karamannkaraman@gmail.com:

değerli kardeşim mustafa karınlı yazınızdan dolayı sağolun saygılaımla

0
0
yanıtYanıtla
ismail donbaloğlunkaraman@gmail.com:

sayın karınlı sizi isim olarak tanıyorum ve ilgi duyuyorum bilginizden yazılarınızdan dolayı kutluyorum selam

0
0
yanıtYanıtla
mustafa karamanmmkaraman@gmail.com:

sayın mustafa karınlı yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim sagol

0
0
yanıtYanıtla
mustafa karınlımkarinli@gmail.com:

sayın ibrahim çalışkan yorumunuzdan dolayı ilginize teşekkür ederim benim bildiğim bu şahıslar 35 yıl baba oğul başkan seçildiler yalnız bu zamana kadar hizmet edilmiş olsalardı veya taşı taş üstüne koysalardı düziçi cennet olurdu cennet peki bu hizmet vardıda bundan önceki dönemlerde neden yapılmadı insanları biraz abtal yerine koyuyorlar gibi geliyor bence saygılarımla

0
0
yanıtYanıtla
ayşe taşnkaraman@gmail.com:

sayın mustafa karınlı bey dogru söylüyorsun kardeşim teşekkür

yanıt0
yanıt0
fatma kekikmkaraman@gmail.com:

sayın hemşerim mustafa karınlı sen doğru söylüyorsun ben ökkeş namlı ya oy vermeyeceğim iyi günler dilerim

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title