Haberler

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Festivali'nde ikincilik ödülü kazandı

Güncelleme:

Düzce Üniversitesi, Sosyal Bilimler Festivali'nde ikincilik ödülü kazanarak sosyal bilimler alanında başarısını gösterdi.

Düzce Üniversitesi, Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Sosyal Bilimler Festivali'nde (SOSYALFEST) yerini alarak, sosyal bilimler alanına da özel önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda düzenlenen ve Düzce Üniversitesi'nin de kurumsal paydaşı olduğu SOSYALFEST, gençliğin ve bilimin gücünü birleştirerek, milli sosyal bilimler hamlesi ile Türkiye'nin ve dünyanın insan ve toplum merkezli sorunlarına yenilikçi çözümler geliştirilmesini amaçladı.

Düzce Üniversitesi, iki gün süresince gerçekleştirilen SOSYALFEST'te; eğitim-öğretim faaliyetleri, bölümleri, bilimsel araştırmaları, ulusal ve uluslararası başarıları, bölgesel kalkınma projeleri ve sosyal imkanları başta olmak üzere birçok konuda başarılı tanıtım etkinliklerinde bulundu.

Program kapsamında düzenlenen SF-YT3 tema kodlu Şiddetin Azaltılması Sosyal Model Tasarım Yarışması'nın üniversite kategorisinde, Düzce Üniversitesi ikincilik ödülünün sahibi oldu. Şiddet unsurunun henüz yaşanmadan sonuçlarının görülebilmesini sağlayarak, bireylerde bilişsel ve duygusal becerilerin gelişimini hedefleyen, şiddetin önlenmesine yönelik bir eğitim programı şeklinde, çocuklar da dahil toplumun tüm bireylerini hedef alarak bireysel olarak tasarlanmış "Dönüşüm Yolu" isimli proje ile Düzce Üniversitesi öğrencisi Selin Tuğba Taşcı ikincilik başarısı elde etti.

SOSYALFEST'te Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi standını ziyaret ederek tanıtım görevlilerine başarılar diledi. SOSYALFEST'in; insanlığın güncel ve gelecekteki sorunlarına yenilikçi çözümler sunma açısından önemli katkıları olacağını söyleyen Rektör Sözbir, bireylerin yetkinliklerinin geliştirilmesi ve toplumsal değerlerin korunması adına güçlü Türkiye'nin inşa sürecinde bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı. İkincilik ödülünü kazanan Düzce Üniversitesi öğrencisini kutlayan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi'nin sosyal bilimler alanında da başarı çıtasını sürekli yükselttiğini sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title