Haberler

Düzce'li Muhasebeciler Cübbe Giydi

Kamu serbest denetçisi olan muhasebeciler, 20 gün süren eğitimin ardından sertifikalarını alarak kamu serbest denetçisi oldular.

Kamu serbest denetçisi olan muhasebeciler, 20 gün süren eğitimin ardından sertifikalarını alarak kamu serbest denetçisi oldular. Düzenlenen törende mesleği muhasebecilik olan siyasilerde cübbe giydi.

Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından Başkent Üniversitesi ile ortak olarak kamu denetçiliği eğitim programı düzenlendi. Odaya bağlı 35 serbest muhasebeci düzenlenen eğitim programını bitirerek kamu serbest denetçisi olmayı hak kazandı.

Eğitim Programına asıl mesleği serbest muhasebecilik olan Düzce Eski Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin gibi isimlerde girdikleri Kamu Serbest Denetçiliği kursunu bitirerek sertifikalarını almaya hak kazandılar. Sertifika töreninde ise cübbe giydiler.

Düzce Serbest Muhasebeciler Odası ve mali müşavirler odası toplantı salonunda düzenlenen sertifika programı sonrasında mikrofonlara açıklama yapan Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kudret Taş eğitim hakkında bilgi verirken, Başkent Üniversitesi'nin bağımsız denetim konusunda 15 günlük bir eğitim verdiğini belirtti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title