Haberler

Düzce'de Sessizler Badminton Ligi Oynandı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi birinci etap müsabakaları yapıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi birinci etap müsabakaları yapıldı. Müsabakalara 9 kulüp ve 60 sporcu katıldı.

İşitme Engelliler Badminton ligi açılışı Düzce'de gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 seneden bu yana devam eden İşitme Engelliler Badminton Ligi ilk defa Düzce'de yapıldı. 16-17 Şubat tarihleri arasında 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen lig müsabakalarına 9 kulüp ve 60 sporcu katıldı. Ligin açılış seremonisine Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran katılırken Şiran yaptığı konuşmada, " Sporda engelin olmadığını bize gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların yapılmasında dolayı ayrıca mutluluk duyuyorum. Sizlere sahip çıkmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Engelliler Badminton Milli Takım Antrenörü Ertan Özkan, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a plaket takdim etti.

İşitme Engelliler Badminton Ligi birnci etap müsabakalarını yakından takip eden İşitme Engelliler Badminton Milli Takım Antrenörü Ertan Özkan, "6 etaptan oluşacak ligin sonunda seçmiş olduğumuz sporculardan milli takım oluşturup 27 Nisan'da Slovakya'da yapılacak turnuvaya, 26 Ağustos'ta ise İşitme Engelliler Olimpiyatları'na katılacağız" dedi.

Özkan, Düzce'de yakın ve sıcak bir ilgi ile karşılandıklarının altını çizerek, " Bize her konuda yardımcı olan ve bu müsabakaların burada oynanmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ömer Faruk Şiran'a çok teşekkür ediyorum. Bu etaplarda seçeceğimiz sporcularla Milli Takımda mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Badminton Düzce İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Barış Kılıçkaya ise, " Lig Müsabakalarının Düzce'de yapılması bizim açımızdan büyük bir başarıdır. Biz de kendimizi göstererek ilerki yıllarda daha fazla sporcu ile liglere katılacağız. Şu andaki hedefimiz, ligde en iyi dereceyi elde etmek ve mümkün olduğunca çok sporcuyu Milli Takıma kazandırmak olacaktır" ifadelerini kullandı.

İki gün süren müsabakalara Ankara Emek, Çankırı Karatekin-Karabük, Ankara Eryaman, Düzce, Erzincan Belediye, Eskişehir İcad, Eskişehir İşitme Engelliler, Kayseri Yavru Aslanlar ve Kayseri Yunus kulüpleri katılırken müsabakalar sonunda Çankırı Karatekin-Karabük Gençlik Spor Kulubü birinci, Kayseri Yavru Aslanlar Spor Kulubü ikinci Ankara Eryaman Spor Kulubü üçüncü ve Düzce Gençlik Spor Kulubü dördüncü, Eskişehir İcad beşinci, Eskişehir İşitme Engelliler altıncı, Erzincan Belediyesi yedinci, Kayseri Yunus sekizinci ve Ankara Emek dokuzuncu olarak birinci etapları bitirdi.

(AY)

11.02.2013 10: 45: 59

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Şiran Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title