Haberler

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Kongresi Türkiye'de Yapılacak

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin Başkanlığını önümüzdeki 3 yıl boyunca bir Türk gerçekleştirecek.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin Başkanlığını önümüzdeki 3 yıl boyunca bir Türk gerçekleştirecek.

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol yaptığı açıklamada, 28 ülkeden 38 üyesi bulunan ve Türkiye'den sadece Bodrum'un üye olduğu, 'Dünyanın En Güzel Koylarını Koruma Birliği'nin 8.Kongresi'ni 11 Eylül 2012 tarihinde Bodrum'da gerçekleştireceğini bildirdi.

Erol, birliğin amacının koylar arasında işbirliği sağlayıp ortak sorunların çözümüne yardımcı olmak, koyların kendilerini doğal değerlerini ve kültürleri ile dünyaya tanıtmak ve koyları mutlaka koruyarak turizm yapılması mesajını vermek olduğunu söyledi. Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 8. Kongresi'nde önümüzdeki üç yıl bu birliğin dünya başkanlığını Bodrum'dan Galip Gür'ün devir alacağını belirten

Erol, şunları kaydetti:

"Şu anda 28 ülkeden 37 üyesi bulunan birliğin başkanlığını Fransa'nın Bay of Somme koyunu temsilen Jerome Bıngon, Birlik Başkan yardımcılığını ise Bodrum koyunu temsilen turizmci Galip Gür sürdürmektedir. 11 Eylül 2012 tarihinde Bodrum'da yapılacak 8. Dünya Kongresi'nde Galip Gür 3 yıl boyunca Başkanlığı devir alacak. Yaklaşık 120 delegenin katılacağı ve Bodrum'da başlayacağı kongre 14-15 Eylül tarihlerinde birliğe yeni üye olan Yunanistan'ın Patmos adasındaki etkinliklerle sona erecek."

ANTALYA'NIN KOYLARI DA ÜYE OLMALI

Dünyanın en güzel koylarının yer aldığı Antalya'nın da bu birlik içinde yer alması gerektiğini ifade eden DTO Şube Başkanı Ahmet Erol, "Antalya'mızın da kendine özgü koyları da bu birliğin içinde yar almalıdır. Koylarımızı mutlaka doğal güzellikleriyle korumalıyız. Antalya sınırları içindeki koylarımızın bulunduğu belediyeler veya Turizm Birlikleri bu birliğe üye olmalarını arzu ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Erol Antalya Türkiye Bodrum Yerel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title