Haberler

Dünya Çevre Gönüllülerinden Marmaraereğlisi'ne Destek

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi hakkında incelemelerde bulunan Dünya Çevre Gönüllüleri olan Greenpeace Akdeniz üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı ziyaret etti.

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi hakkında incelemelerde bulunan Dünya Çevre Gönüllüleri olan Greenpeace Akdeniz üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

Marmaraereğlisi hakkında incelemelerde bulunan Greenpeace Akdeniz üyeleri Avukat Deniz Bayram, İbrahim Çiftçi, Özay Özer, Tekirdağ Tabipler Odası ve Halk Sağlığı Uzmanı Gamze Varol Saraçoğlu, Ergene Belediyesi, Ergene Çevre Derneği, Silivri Çevre Derneği, Trakya Platformu, Temiz Hava Platformu, Marmaraereğlisi Çevre Platformu ve Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri, Başkan Uyan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinin sebebinin Marmaraereğlisi'nde yapılacak olan kömürlü elektrik santrali, kaçak yapılmış çağın kanser riskini arttıran petrokok kömürü ve antrasit kömürü depolama alanı ile ilgili olduğunu belirten Dünya Çevre Gönüllüleri üyeleri, Başkan Uyan ile bilgi alışverişinde bulundu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşadığımız ilçe hepimizin ortak yaşam alanı. Burada kurulabilecek olan sağlığımızı tehdit edecek her türlü yapılanmaya karşıyız. Bu konuda Marmaraereğlisi halkı ile birlikte mücadelemiz devam ederken, siz değerli çevre gönüllülerimizin de yanımızda olduğunu bilmek ve desteğini görmek halkımız ve bizim için çok önemli. Kanser riski olan bir yerde yaşamayı kimse istemez bundan dolayı şirin ilçemizin havasını kirletmeye izin vermek uzun vadede geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurur. Bugün burada rahat nefes alabilmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Yapılan bilgi alışverişi sonunda Greenpeace üyeleri, vatandaşın sağlığını ön planda tuttuğu ve yaşanabilir bir çevreye uymayacak olan her türlü yatırım ile mücadelesinden dolayı Başkan Uyan'a teşekkürlerini ileterek, her zaman destek olmaya hazır bulunduklarını belirttiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Uyan Deniz Bayram Tekirdağ Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title