Haberler

DTSO Yönetim Kurulu Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

DTSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreterden oluşan heyet, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcısı Metin Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tekin ve DTSO Genel Sekreteri Ferdani Gökdere'den oluşan heyet, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, yeni görevinden dolayı Vali Aksoy'a başarılar dileyerek, DTSO'nun faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Çalışmaları devam eden Lojistik Merkezi ve Tekstil İhtisas OSB projeleri hakkında da Vali Aksoy'a bilgi veren Sayar, kenti temsil eden bütün kurumların ortaklaşa çalışmalar içerisinde olması gerektiğini belirtti. Vali Aksoy ise bütün kurumlarla beraber Diyarbakır'a hizmet etmek istediklerini ve bu sebepten dolayı ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Aksoy Metin Aslan Ahmet Sayar Diyarbakır Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title