Haberler

Demirtaş, Osmangazi ile gelişiyor

Güncelleme:

Demirtaş, Osmangazi ile gelişiyor Demirtaş Sakarya Mahallesi'ne iki hizmet birden Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın gelişim bölgelerinden Demirtaş Sakarya Mahallesi'ne yeni muhtarlık binası ve park olmak üzere iki farklı hizmeti birden kazandırdı.

Demirtaş, Osmangazi ile gelişiyor

Demirtaş Sakarya Mahallesi'ne iki hizmet birden

BURSA - Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın gelişim bölgelerinden Demirtaş Sakarya Mahallesi'ne yeni muhtarlık binası ve park olmak üzere iki farklı hizmeti birden kazandırdı. Açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merkezde yaptıkları eserler ile Bursa'nın adını uluslararası alanda duyururken, 136 mahalleye de kalıcı hizmetler sunduklarını söyledi.

Bursa'nın planlı ve modern bir şekilde gelişen bölgelerinden Demirtaş'ta bugüne birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturan Osmangazi Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde iki ayrı hizmetin açılışını gerçekleştirdi. Bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak 871 metrekare alan üzerine kurulan Akçaköy Parkı ile yeni muhtarlık binasının açılışı, Demirtaş'taki vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine; AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Osmangazi'nin 136 mahallesine kazandırdıkları hizmetlerle imza attıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Merkezde tüm Bursa'ya hitap eden vizyon projelerimiz var. Bursa'yı Bursa dışına taşıyan projeleri hayata geçirdik. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, BAREM, Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İHL bunlardan bazıları. Bu projeler, Bursa'mızın adını 3 kıtada duyuran eserlerdir." dedi.

Bursa'ya değer katan vizyon projelerin yanında mahallelerin ihtiyaçlarına göre farklı hizmetleri de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, inşa ettikleri her projenin çok fonksiyonlu olmasına özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Demirtaş'ın 17 bin nüfustan 90 bin nüfusa ulaşan, hızlı gelişen bir bölge olduğuna vurgu yapan Dündar, "Bursa'mızın gelişim bölgelerinden Demirtaş, büyümesiyle orantılı olarak ciddi yatırımları da kazanıyor. Bu bölgemize bugüne kadar birçok hizmeti kazandırdık. 18 yeni parkın yanı sıra, Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi, Trap ve Atıcılık Tesisleri, Demirtaş-Avdancık Köprüsü, Demirtaş, Kapalı Yüzme Havuzu, Atık Getirme Merkezi, BAREM, Tarık Çevikel İlköğretim Okulu, pazar alanı ve otoparklar, asfalt ve tretuvar çalışmaları gibi birçok hizmet Demirtaş'ın gelişimine katkı sağladı. Bugün de Sakarya Mahallemiz'e yeni bir muhtarlık binası ve hemen yanında güzel bir parkı kazandırıyoruz. Her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği güzel bir yeşil alan oldu. İki yeni hizmetimiz, mahalle sakinlerimize hayır olsun." diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Emin Yavuz Gözgeç de yaptığı konuşmada, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini Osmangazi'de yaşadıklarını ifade ederek, "Bizler, şehirleri çöp, çamur ve çukurdan kurtaran belediyecilik anlayışıyla Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştık. Böyle bir şehirciliği Cumhurbaşkamız'dan öğrendik. Şimdi de AK Belediyelerimiz, her bir ilçede, her bir mahallemizde hizmetlerde bulunuyor. Bu hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar da, mahalleye kazandırılan yeni muhtarlık binası ve parktan dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Başkan Dündar, parkı gezerek oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri de kendilerini güzel bir hizmet sunan Başkan Dündar'a memnuniyetlerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Osmangazi Sakarya Bursa Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title