Haberler

Defterdar'dan Vali'ye Ziyaret

Güncelleme:

Batman Defterdarlığı ve Vergi Dairesi yöneticileri, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Batman Defterdarlığı ve Vergi Dairesi yöneticileri, Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Defterdar Mecit Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf İpekçi ve diğer birim müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı. Defterdar Mecit Özdemir, Vergi Haftası nedeniyle yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Arslan'a bilgi vererek, ülkemizde vergi kültürünün henüz tam anlamıyla oluşmadığını ve bu bilinci vatandaşta oluşturmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Verginin, ekonomiye ve dolayısıyla vatandaşın refah seviyesine katkısının anlatıldığını vurgulayan Özdemir, kayıt dışıyla da etkin bir mücadele yürüttüklerini vurguladı. Vali Arslan, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederken çeşitli kampanyalarla vergi ödemenin vatandaşın kendi yararına olduğunun idrak ettirilmesi gerektiğine de dikkat çekti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yılmaz Arslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title