Haberler

Dalaman MHP'de Şimşek Dönemi

MHP Dalaman İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek, ilçe yönetimini oluşturdu.

MHP Dalaman İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek, ilçe yönetimini oluşturdu.

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı yönetiminin genel merkez tarafından fesh edilmesinin ardından Dalaman MHP İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Yeni yönetimin oluşması nedeni ile Dalaman İlçe Başkanlığını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, "Dalaman' da yeni atanan İlçe Başkanımız yönetimini oluşturarak hizmete başlamıştır. Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ve başarılar diliyorum. 15 Temmuz tarihinde Türkiye çok büyük bir badire atlatmıştır. İdarenin boşluk kaldırmayacağı bir kez daha acı bir şekilde tecrübe edilmiştir. Yıllardır liderimiz Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi 'nin uyarılarını hem milletimizin hem de devletimizin yetkili organlarının dikkatine sunduk. Gelecekte bu yapılanmanın neler yapabileceğinin altını çizdik. Neler söylediğimizi, hangi uyarılarda bulunduğumuzu teker teker saymak niyetinde değilim. Ancak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin uyarılarının ne kadar haklı olduğu, mücadelesinin ne kadar büyük olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk Milletinin çıkarlarını korumaktan çekinmeyeceğinden, demokrasiden yana olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse yoksa Devlet Bahçeli var! Milliyetçi Hareket Partisi var! Ülkücüler var." diye konuştu.

Dalaman MHP İlçe yönetimi, Hasan Şimşek başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri Adem Vural, Muammer Aydın, Hüseyin Avcı, Mehmet Öksüz, Mesut Kaba, Bedirhan Ekici, İlker Gecici, Gürhan Hoplar, Mehmet Emrah Yılmaz, Cüneyt Aksoy, Ramazan Şahin, Kemal Turgut, Mikail Dipçi, Mahmut Korkut, Çetin Şimşek, Metin Şahin, Recep Ceylan, Dürdane Özcan, Özen Ünal, Nizam Demir, Veli Kocapınar, Mehmet Türker, Gökhan Tozkar, Mehmet Alakoç, Mehmet Şahin, Mehmet Avcı, Nazmi Çalış, Mevlüt Biçer, Tayfun Keskin'den oluştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Şimşek Dalaman Muğla Politika Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title