Haberler

Cizre Kaymakamı Koca Üst Geçit Çalışmalarını İnceledi

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, 24 derslikli Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'ni gezdikten sonra karayolları tarafından yapımı başlayan üst geçit çalışmalarını inceledi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, 24 derslikli Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'ni gezdikten sonra karayolları tarafından yapımı başlayan üst geçit çalışmalarını inceledi.

Cizreli Hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ikinci okul ve ilk lise olma özelliğine sahip, 24 derslikli Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'nin yapımı tamamlanarak 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi. Kaymakam Şenol Koca, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Bozkuş ile birlikte okulda bir dizi incelemelerde bulundu. Kaymakam Koca ve beraberindekiler daha sonra Karayolları 95. Şube Şefliği tarafından yapımına başlanan üst geçit inşaatını kontrol ederek çalışmalar hakkında Şube Şefi Enver Yüce'den bilgi aldı. Kaymakam Koca, anadolu lisesinin ayın 16'sında hizmete açılacağını söyledi.

Yolun karşı tarafındaki yerleşim alanından okulların olduğu alana geçişlerin trafik üzerinde yapacağı sıkıntıya değinen Kaymakam Koca, karayolları ile yaptıkları görüşmelerle başka bir yerde yapımı planlanan üst geçidin ihtiyaç dolayısıyla bu bölgeye alındığını ve okullar açılıncaya kadar yapımının tamamlanacağını sözlerine ekledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şenol Koca Kadooğlu Şırnak Cizre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title