Haberler

Çiğlili İşadamları Başkan Metin Solak'ın Konuğu Oldu

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli'de faaliyet gösteren İzmir İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (İZİSAD) başkan ve yönetim kurulu üyelerini, önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak Akvaryumlu Deniz Park Kafe'de misafir etti.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli'de faaliyet gösteren İzmir İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (İZİSAD) başkan ve yönetim kurulu üyelerini, önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak Akvaryumlu Deniz Park Kafe'de misafir etti. Yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

İZİSAD Başkanı Aziz Eroğlu ve dernek üyesi işadamları Başkan Metin Solak'ın daveti üzerine Akvaryumlu Deniz Park Kafe'de kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya ayrıca belediye başkan yardımcıları, temizlik işleri, fen işleri, park ve bahçeler müdürleri ile şantiye koordinatörü de katılarak belediye hizmetleri konusunda merak edilenleri cevapladılar ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İZİSAD Başkan Eroğlu, belediyeciliğin görünen ve görünmeyen taraflarının bulunduğunu, vatandaşın asıl zor olan kısmı, belediyeciliğin görünmeyen taraflarıyla ilgili farkındalık yaşamadığını söyledi. Belediyenin çeşitli alanlarda yaptığı başarılı hizmetleri takdir ettiklerini belirten Eroğlu, oldukça zor koşullar altında önemli hizmetler verildiğini söyledi.

ÇİĞLİ, İZMİR'İN BAŞKENTİ OLACAK

Çiğli Belediyesi hizmetlerinin herkesi kucaklayacak şekilde yerine getirildiğini ifade eden Başkan Metin Solak, "Hergün yüzlerce insana sıcak yemek götürüyoruz. Cami ve cem evleri ile yaşlı insanlarımızın evlerini periyodik aralıklarla temizliyoruz. Yine yaşlı ve engellilerimizin kişisel bakımlarını yapıyoruz. Hasta ve tedaviye ihtiyacı olan insanlarımızı bir telefonla kapılarından alıp, gidecekleri sağlık kuruluşuna kadar götürüyor, birçoğunun tedavisini yaptırıyoruz. Biz belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını ispat ediyoruz. Yatırımlarımız da artarak devam ediyor. Çiğlimiz hızla gelişiyor ve bir sonraki dönemde

Çiğli'deki sanayi bölgeleri ile İZBAN hattı arasında daha fazla bağlantının olabilmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Metin Solak, "Hem İzmir Katip çelebi Üniversitesi hem de sanayi bölgesine İZBAN hattından bağlantıların olması ve durak konusunda taleplerimizi ilettik. Bu taleplerimizi Büyükşehir Belediyesi olumlu karşıladı. Bir süre sonra bu taleplerimiz yerine gelecektir" dedi.

ÇİĞLİ'Yİ SU BASMIYOR

Çiğli'de alt yapı konusunda 76 noktada çalışma yaptıklarına dikkat çeken Başkan Solak, Çiğli'de iki yıldır su baskınlarının yaşanmadığına dikkat çekti. Geçmişte ciddi su baskınlarının yaşandığına dikkat çeken Başkan Solak şöyle konuştu; "Eskiden Çiğli'de evleri su basardı. Gazetelere ve televizyonlara haber olurdu. Ama artık böyle sıkıntılar bizim ilçemizde yaşanmıyor. Sokakları sel almıyor ve evleri su basmıyor. Aslında altyapı çalışmaları İZSU'ya ait olmasına rağmen biz beklemek istemedik ve 76 noktada çalışma yaptık. Geçtiğimiz günlerde çok kuvvetli yağış olmasına karşın, Çiğli'de su basan ev yada sokak sorunu yaşanmadı" dedi.

"YAPILAN HİZMETLERİ, PROJE DİYE ANLATIYORLAR"

Çiğli'deki bir çok aday adayının belediyede 4 yıldır devam eden hizmet ve faaliyetlerin farkında olmadığını belirten Başkan Metin Solak, "Birçok aday adayı belediye hizmetlerimize sahip çıkarak, sanki kendi projeleriymiş gibi anlatıyorlar. Aday adayları bizim işimize sahip çıkıyorlar. Oysaki biz zaten sıcak yemek, ambulans gibi temel hizmetlerimizi yıllardır yapıyoruz. Neyse ki vatandaşımız bu durumun farkında" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Solak İzmir Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title