Haberler

CHP Ziyareti, Hortuna'da Miting Oldu

Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’ya bağlı Yazıbaşı’ya çıkarma yapan CHP heyetinin bu ziyareti, gösterilen ilgi nedeniyle meydan mitingine dönüştü.

Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı'ya bağlı Yazıbaşı'ya çıkarma yapan CHP heyetinin bu ziyareti, gösterilen ilgi nedeniyle meydan mitingine dönüştü. Binlerce Yazıbaşılı vatandaş sokaklara dökülüp, Ufuk Yörük'ü bağrına bastı. Yazıbaşılı vatandaşlara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Sevgili Hortunalılar, Yazıbaşılı kardeşlerim, bizleri bugece onurlandırdınız, gururlandırdınız. Sizlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Hortuna halkı yine kendine yakışanı yaptı, Cumhuriyet Halk Partisini ve adayı Ufuk Yörük'ü bağrına bastı" dedi.

UYGUR, "CHP HİZMETLERİ UFUK YÖRÜK İLE DEVAM EDECEKTİR"

CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar'ın ardından söz alan Belediye Başkanı İsmail Uygur, "Önce 2004 yılında Torbalı'da belediye başkanı seçildim. Ardından beldelerin kapanmasıyla beraber sizlerin de oyları ile 2009 yılında oylarımızı yüzde 100 oranında artırarak tekrar belediye başkanı oldum. Bana yaşattığınız bu onur nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. 10 boyunca ilçemize birçok hizmetlerde bulunduk. Mutlaka eksiklerimiz de olmuştur. Ama bu süre içinde bana her zaman sahip çıktınız. İnanıyorum ki 30 Mart günü Ufuk Yörük kardeşimize de sahip çıkacaksınız. Bizim eksik bıraktığımız noktaları Ufuk Yörük kardeşimiz sizlerin desteği ile tamamlayacaktır. Torbalı'da CHP hizmetleri Ufuk Yörük ile devam edecektir" dedi.

MUSA ÇAM, "OYLAR BÖLÜNÜRSE AK PARTİ'YE YARAR"

Oylar bölünmesi halinde AK Parti'ye yarayacağını ifade eden ve birlik bütünlük mesajları veren CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, "Önümüzdeki bu seçimler ülkemiz için hayati bir öneme sahip, bunu hepimiz görmeliyiz. Belediye Başkanı İsmail Uygur'a 10 yıl boyunca sahip çıktınız. Şimdi de Torbalı'nın çocuğu Ufuk Yörük'e sahip çıkacağınıza inanıyorum. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için çok kişi talip olabilir. Ama bunu bir kişi yapacak, diğerlerinin de ona destek olması lazım. Recep Tayyip Erdoğan, oyların bölünmesi ile belediye başkanı olmuştu. Türkiye'de daha önce de çok defa oylar bölündü ve bu bölünmeden her zaman partimiz zararlı çıktı" şeklinde konuştu.

UFUK YÖRÜK, "İBRAHİM ÖZ BİZİM AĞABEYİMİZ, YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Bölünerek çoğalamayacaklarını belirten Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Biz bu yola çıkarken birlik ve beraberlik içerisinde çıktık. Biz hep birlikte olacağız dedik. Bölünerek çoğalamayız. İbrahim Öz de bizim çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdir. Biz herkesi seviyoruz, herkesi kucaklıyoruz. Biz bu zafere inandık. Seçimi kazandıktan sonra da kim hangi partiye oy vermiş demeyeceğiz, tüm Torbalı'yı kucaklayacak hizmetlerde bulunacağız. Yine birlikte olacağız, ilçemize el birliği ile hep birlikte hizmetler edeceğiz" dedi. Yörük'ün konuşması uzun süre ayakta alkışlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yazıbaşı Torbalı Akpınar Uygur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title