Haberler

CHP'nin Samsun Adayı Tarık Cengiz

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, “Büyükşehir Belediye başkan adayımız 1999-2002 yılları arasında Samsun milletvekilliği yapmış Tarık Cengiz’dir” dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "Büyükşehir Belediye başkan adayımız 1999-2002 yılları arasında Samsun milletvekilliği yapmış Tarık Cengiz'dir" dedi.

Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Mehmet Atalay, "Son 1 haftadır Türkiye'de inanılmaz gelişmeler oluyor. CHP'nin yıllardır dile getirmeye çalıştığı yolsuzluklar konusu bugün tüm çıplaklığı ile ortaya çıkmış durumdadır. Basının tanımlamasıyla bunun bir kavga olduğu söyleniyor. AK Parti ile Cemaat hareketi arasında bir kavga olduğu söyleniyor. Bu bizim tanımlamamız değil. Biz bu kavganın tarafı değiliz. Biz CHP olarak ortaya çıkan gerçekleri görüyoruz ve bunların peşindeyiz" diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye başkan adaylarının Tarık Cengiz olduğunu ifade eden Atalay, "Hiçbir şekilde hiçbir ilçede iddiasız adaylarla yola çıkmıyoruz. 17 ilçe ve büyükşehir de seçimlere almak üzere yola çıkıyoruz. Bütün adaylarımız seçimleri kazanacak kapasitededir. Stratejimiz önce kendi belediyelerimizi muhafaza etmek ve bunun üzerine yeni belediyeler eklemektir. Büyükşehir belediye başkan adayını belirlerken çok titiz davrandık. Bu adayımız 1999 - 2002 yılları arasında Samsun Milletvekilliği yapmış Tarık Cengiz'dir. Bu seçimin mutlak galibi CHP olacaktır" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU SAMSUN'A GELİYOR

Hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Samsun'a geleceğini duyuran Atalay, "CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Samsun Belediye Başkan adaylarının tanıtım töreni için Samsun'a gelecektir. Kılıçdaroğlu, 28 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı karşısındaki Yaşar Doğu Spor Salonu'nda olacaktır ve tüm halkımız davetlidir" açıklamasında bulundu.

CENGİZ: "SAMSUN'UN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİK"

Samsun'daki en büyük sorunun işsizlik olduğunun altını çizen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, "Biz kazanmak için yola çıktık. 30 Mart'a kadar projelerimiz ile halkımızın ayağına gideceğiz. Samsun'un en büyük sorunu işsizlik sorunudur. Samsun sürekli göç veriyor. Gelişmişlik bakımından Samsun 4. Sıradaydı, şimdi 23. sıraya kadar düştü. Daha sonra Samsun'un sorunu çevresindeki illere baktığımızda maalesef ulusal ekonomiden gerektiği payı, desteği alamamaktadır" ifadelerini kullandı.

CHP'NİN İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI

Samsun Büyükşehir Belediye Adayı Tarık Cengiz, Terme Belediye Başkan Adayı Salih Bora Mutlu, Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sinan Yaşar, Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü, Alaçam Belediye Başkan Adayı Rasim Şahin, Kavak Belediye Başkan Adayı Muhittin Şahin, Asarcık Belediye Başkan Adayı Bülent Baskın, Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Yakakent Belediye Başkan Adayı Burhan Bayrakdar, Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Bülent Tokalıoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Hasan Düzenli, Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz ve Canik Belediye Başkan Adayı Enver Mertoğlu olurken, 19 Mayıs, Ladik ve Ayvacık Belediye Başkan Adaylarının da belirleme çalışmaları sürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Atalay Tarık Cengiz Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title