Haberler

CHP İzmir'de 10 Ekim Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 10 Ekim’de ünlü gazeteciler, akademisyenler ve CHP genel başkan yardımcılarının konuşmacı olarak katılım sağlayacağı “Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin ardından Türkiye” başlıklı konferans için hazırlıklarını tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 10 Ekim'de ünlü gazeteciler, akademisyenler ve CHP genel başkan yardımcılarının konuşmacı olarak katılım sağlayacağı "Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından Türkiye" başlıklı konferans için hazırlıklarını tamamladı.

2014 yılında yaşanan iki seçimin ardından genel bir değerlendirme yapılması ve yaklaşan genel seçimler öncesi yol haritasının belirlenmesi için, yapılacak olan konferansı çok önemsediklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Yaşanan seçimlerin ardından yapılacak durum tespiti, hem İzmir, hem de Türkiye'nin 2015 seçimleri öncesi manzarasını net bir şekilde önümüze koyacaktır" dedi. 10 Ekim'de gerçekleşecek organizasyona Türkiye'nin yakından tanıdığı gazetecilerin ve akademisyenlerin yanısıra, genel başkan yardımcılarının da katılacağını belirten Engin, şunları söyledi:

ÖNEMLİ TESPİTLER YAPILACAK

"İzmir'de göreve geldiğimiz günden bu yana farklı bir yol izliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, yaşadığımız seçimlerde sadece o günü yaşamak yerine, herkesin katılımıyla bizden sonrası içinde elle tutulur veriler ve yöntemler bırakmaya çalışıyoruz. Bu anlamda, Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından Türkiye" başlıklı konferans bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu konferansı planlarken amacımız, yaşanan yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İzmir, dışardan bakınca nasıl bir sınav verdi, partimizin yaptığı çalışmalarda nasıl geri dönüşler yaşandı gibi soruların yanıtlanmasıdır. İşe Türkiye açısından bakınca da yaşanan gergin ortam, seçimler sonrasında oluşan son durum ve bundan sonra yaşanabilecekler hakkında önemli tespitler yapılacağına hiç kuşkumuz yok."

KENDİ PAYIMIZA DÜŞENİ ALACAĞIZ

10 Ekim'de yapılacak konferansın 2014 yılında yaşanan seçimler sonrasında yapılacak en kapsamlı değerlendirmelere sahne olacağını belirten CHP İzmir il başkanı Ali Engin, Parti olarakta bu konferanstan çıkacak sonuçlara göre yeni çalışma yöntemleri belirleyebileceklerini söyledi. Engin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaptığınız işlerde eleştiri kabul etmez, her şeyin en iyisini ben bilirim kafasına sahipseniz hangi işi yaparsanız yapın başarılı olmanız mümkün değil. Bu konferansta yapılacak değerlendirmeler ve ortaya çıkacak sonuçtan kendi payımıza düşeni elbette ki alacağız. Bizlere önerilecek veya etkii olacağına inandığımız yeni çalışma yöntemlerini uygulayacağız. Dünya ve Türkiye değişirken kendinizi ve yöntemlerinizi değiştirmez, yapılan eleştirelerden ders çıkarmazsanız, geçici başarılardan öteye gidemezsiniz. Onu içindir ki, 10 Ekim'de yapacağımız konferans bizim için çok önemli. Konferansa birbirinden değerli isimleri konuşmacı olarak davet ettik. İzmir'in kanaat önderleri, bilim insanları, gazetecileri, siyasetçileri ve daha bir çok önemli insanda konferansımıza katılım sağlayacak. Bu önemli işe imza atmak bizim için son derece önemliydi, Konferanstan çıkacak sonuçları, katılımcıların değerlendirmelerini de, kısa süre sonra kamuoyuyla paylaşmayı planlıyoruz."

KİMLER KATILIYOR

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek, "Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından Türkiye" başlıklı konferans, 10 Ekim Cuma günü saat 09.30'da Narlıdere Kaya Termal Otel'de gerçekleşecek. Konferansa ünlü gazeteciler Ahmet Hakan ve Şükrü Küçükşahin ile birlikte Bilgi, Sabancı, Marmara ve Ege üniversitelerinden akademisyenlerde konuşmacı olarak katılacak. Diğer konuşmacılar arasında CHP Genel Başkan Yardımcıları Sencer Ayata, Burhan Şenatalar ve Selin Sayek Böke'de yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanlığı Seçimi Türkiye İzmir Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title