Haberler

Kılıçdaroğlu ve Özel, aylar sonra aynı karede! Tabuta beraber omuz verdiler

Güncelleme:

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze namazına CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Özel ve Kılıçdaroğlu'nun uzun süre aralarında sohbet ettiği görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özel ve Kılıçdaroğlu, tabuta beraber omuz verdi. İkili, en son 25 Ocak'ta Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen'in cenaze töreninde bir arada görüntülenmişti.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN ACI GÜNÜ

CHP'de 2010 yılından bu yana TBMM Grup Müdürlüğü yapan ve uzun bir süredir akciğer tedavisi gören Levent Bayraktar, 59 yaşında dün hayatını kaybetti. Bayraktar için bugün öğle namazının ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Levent Bayraktar'ın eşi Eser Bayraktar, kızı Sezin Bayraktar cenaze namazında taziyeleri kabul ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li milletvekilleri ve CHP'li yöneticilerde cenaze namazına katıldı. Namaza DEM Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partilerinden de katılım sağlayanlar oldu.

Kılıçdaroğlu ve Özel, aylar sonra aynı karede! Tabuta beraber omuz verdiler

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU ARASINDA SOHBET

Özel ve Kılıçdaroğlu, cenaze namazı öncesi Bayraktar'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel yan yana saf tuttu. Cenaze namazını kıldıracak hocanın gelmesini bekleyen Kılıçdaroğlu ve Özel'in uzun süre aralarında sohbet ettiği görüntülendi.

Kılıçdaroğlu ve Özel, aylar sonra aynı karede! Tabuta beraber omuz verdiler

PARTİ EMEKTARININ TABUTUNU BERABER OMUZLADILAR

Cenaze namazının kılınmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel tabutu en önde beraber taşıdı. Daha sonra Özgür Özel defnedilmek üzere Karşıya Mezarlığına götürülen Bayraktar'ın naaşının koyulduğu cenaze arabasına binerek Karşıyaka Mezarlığına gitti.

Kılıçdaroğlu ve Özel, aylar sonra aynı karede! Tabuta beraber omuz verdiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel Türkiye Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

haksız mıyım:

CHP iktidar olsun Türkiye fabrika ayarlarına geri dönecek, her şey çok güzel olacak.

1118
208
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

müslümanım diye yemin ediyor sağda solda bu cehpnin süprüntüsü, sonra gerçek haksız mıyımın yani benim almanyada yaşadığım iftirasını atıyor. işte bunların dindarlığı bu kadar. masken düştü taklitçi

yanıt59
yanıt200
haksız mıyım:

İftira atmak sizin işiniz bizde iftira yok haksız trol senin Almanya da yaşadığını iyi biliyorum kendi yazdığın yazı ele verdi olum nerede yaşadığını... :))) Bırak bu işleri devlet su işleri seni trol seni. Akp'li abilerine söyle onlar için yalakalık yapmamı istiyorlarsa fiyatım 100 bin dolar tam 1000 trol gücündeyim. ;)

yanıt48
yanıt43
ali tartan:

He he kesin 100 yıldır niye olmamış madem

yanıt45
yanıt67
haksız mıyım:

ali tartan: 74 senedir CHP iktidar değil ondan olmamıştır az saksıyı çalıştırsan anlayacaksın. ;)

yanıt75
yanıt35
haksız mıyım:

midemi bulandırıyorsun cehpnin cakması

yanıt35
yanıt118
haksız mıyım:

Çok canını yakıyorum değil mi ondan miden bulanıyordur cevap yetiştiremiyorsun ya anlıyorum seni trol... :) Üzülme her şeyin bir çaresi vardır, önemli olan paranın miktarı. ;)

yanıt56
yanıt17
öğretmen ali:

M kemalin bütün ilklerinin bir müdafii olarak ahirete gitti. Allah sevdikleri ve taraftar olduklarıyla beraber haşreylesin...

30
10
yanıtYanıtla
Fıstıkcı şahap:

Mustafa kemalin ilkeleri doğrusunda öldüğü için kesin vip hizmet alır

yanıt7
yanıt9
Ayhan:

Bu ülkede 2 insandan uzak duracaksın 1) Durduk yere dindarım diyen din muhabbeti yapan!! 2 ) Durduk yere Atatürkçüyğm deyip Ataturk muhabbeti yapan!! Bu ikisinden de korkun !

yanıt20
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title