Haberler

CHP Adayları 'Oy' Turuna Başladı

2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde, CHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan bazı partililer, Manisa’da seçim startını verdi.

2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde, CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan bazı partililer, Manisa'da seçim startını verdi.

CHP'nin Manisa milletvekili aday adayları, genel seçim çalışmalarına erken başladı. Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Abdullah Saka da, Alaşehir CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek partililerden kendisine destek istedi. 11 yıldır aralıksız CHP Soma İlçe Başkanlığını yaptığını ve üç dönemdir de milletvekilliğine aday olduğunu ifade eden Saka, Türkiye'ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi. Saka, "Partimizin milletvekillerini üyelerimiz belirleyecek. Bu nedenle sizlerden destek istemek için Alaşehir'e geldim. Sizlerden bu seçimlerde destek bekliyorum. Partimizden aday adaylığını açıklayan diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Saka Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title