Haberler

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, öğrencilere karne hediyesi verdi

Güncelleme:

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yarıyıl tatilinde öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve çocuklara çeşitli hediyeler sundu. Başkan Erdem, çocukların geleceğimizi aydınlattığını belirterek, sağlıklı gelişimlerini desteklemeye devam ettiklerini söyledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yarıyıl tatilinde öğrencilerin karne sevincine ortak oldu, çocuklara çeşitli hediyeler sundu. Çukurova'nın tek, Ceyhan'ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhan bizim için bir sevdadır. Hangi şartlar altında olursa olsun Ceyhanlı komşularıma hizmet etmek benim için şereftir" dedi.

"ÇOCUKLAR, GELECEĞİMİZİ AYDINLATIYOR"

Başkan Hülya Erdem, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde düzenlenen etkinliklerde Ceyhanlı evlatlarının karne sevincine ortak oldu.

Kıymetleri çocukları ve ailelerini tebrik eden, güzel, neşeli ve huzurlu bir tatil dileyen Başkan Hülya Erdem, "Geleceğimizi aydınlatan çocuklarımız için çalışmaya, sağlıklı gelişimlerini desteklemeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Hülya Erdem Ceyhan Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title