Haberler

Çeşme MHP Kongreye Gidiyor

MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Cumartesi günü yeni yönetimini belirleyecek.

MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Cumartesi günü yeni yönetimini belirleyecek.

Referandum öncesi, Meral Akşener'in İzmir mitingine katıldığı için istifası istenince, MHP İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Volkan Evci ve yönetim kurulu üyelerinin yerine yeni yönetim kongrede belirlenecek.

MHP İzmir İl Teşkilatı tarafından geçici olarak görevlendirilen MHP eski İlçe Başkanı Gazi Fildir, "Kongremiz, 27 Mayıs Cumartesi günü, Haber-İş Sendikası Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından başlatılan ilçe kongreleri sürecinde, MHP Çeşme İlçe Teşkilatı'nın kongresini, birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Cumartesi günü saat 10.00'da, partimize gönül veren tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Fildir, MHP İzmir İl Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilecek kongrede, partinin çıtasını daha da yükseltmek için aday olduğunu ifade ederek, "MHP İlçe kongremizi birlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu, en büyük arzumuz. Hep beraber üç hilali ilçemizde en yüksek seviyeye çıkaracağız. Bunu da partimize gönül veren tüm arkadaşlarımızla gerçekleştireceğiz. Bu kongre de bunun için çok iyi bir fırsat olacaktır. Tüm Çeşmeli vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Meral Akşener İzmir Evci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title