Haberler

Çerkezköy Polisinden Öğrencilere Hediye

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, Polis Haftası kutlamaları kapsamında okulları ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri öğrencilere hediyeler verdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Polis Haftası kutlamaları kapsamında okulları ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri öğrencilere hediyeler verdi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli, Mevlana İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarete Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları katıldı.

Öğrencilere polislik mesleğinin anlatıldığı ziyarette, Mevlana İlk ve Ortaokulu Müdür Mehmet Erçin, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılını kutladı. Polis Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiklerini hatırlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, öğrenciler ile bir arada oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli daha sonra ise öğretmenlere çiçek, minik öğrencilere ise boyama kitabı, çikolata, balon ve kuru boyanın yer aldığı çeşitli hediyeleri verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title