Haberler

Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen Bergama Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı AK Partili Çandarlı Belediyesi Başkanı Ahmet Dağdelen, 2014 yerel seçimlerinde Bergama Belediyesi Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu.

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı AK Partili Çandarlı Belediyesi Başkanı Ahmet Dağdelen, 2014 yerel seçimlerinde Bergama Belediyesi Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu.

Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen'in Bergama Belediyesi Başkanı aday adaylığı için yapılan basın toplantısında açıklama yapan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hepinize hoş geldiniz diyorum, sefalar getirdiniz. Bugün, Allah'a şükürler olsun ki AK Parti; kavga etmeyen ve bir tek amacı olan, memleketine hizmet etmek ve çeşitli konularda Bergama'ya projeler kazandırmak için ekip anlayışı içinde ortaya çıkan aday adaylarımız var. Ama bizim haricimizdeki partiler, bildiğiniz gibi bir tek adayla belirlenmiş olan, içinde kavgalı olup iki adayla seçimlere gitmek durumunda. Ama bizim, Allah'a şükürler olsun ki bugün dört tane adayımız var. Hepsi birbirinden üstün, değerli, önemli projeleri olan ve Bergama'mıza, çevremize önemli yatırımlar kazandıracak olan dört tane değerli adayımız var. İşte bunlardan bir tanesi de dün müracaatını yapmış, bugün kamuoyunun önünde aday adaylığını açıklayan ve Çandarlı'da çok önemli hizmetleri olan değerli Bergamalı kardeşimiz Ahmet Dağdelen. Ben, şimdi sözü kendisine veriyorum. Beni sabırla dinlediğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ürper'den sonra konuşmasını yapan Bergama Belediye Başkanı aday adayı Ahmet Dağdelen, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"2009 yılında yerel seçimlerde AK Parti'den Çandarlı Belediye Başkanı adayı oldum. Seçimleri de alarak 4,5 yıldır da Çandarlı'da hizmet etmekteyiz. Mutlaka içinizden Çandarlı'ya gelenler vardır. 4,5 yıldır yaptıklarımız takdirle karşılanıyor. Mutlaka büyük bir aşama kaydettik. 4,5 yılda sosyal belediyecilik yaptık. Sosyal etkinlik merkezini kurduk. Okullara yardımlarımız oldu. Spora ve kültür faaliyetlerine desteklerimiz oldu. Proje belediyeciliği, şeffaf belediyecilik, halka açık belediyecilik, tarihini koruyan ve doğasına sahip çıkan bir belediyecilik yaptık. Yaptığımız büyük projelerin bazılarından örnekler vermek istiyorum. Çandarlı'ya arıtma tesisi yaptık. Birçok ilçede bugün, arıtmanın a'sı yok, projesi yok. Biz tesisimizi yaptık ve bağlantılarımız devam ediyor, bitirmek üzereyiz. 150 bin kişiye yetecek bir milyon metreküplük bir içme suyu göleti yapıyoruz. 100 bin nüfusun altında bir yerleşim yerine ilk defa böyle bir proje yapılıyor. Buda büyük bir başarı. Çünkü o bölgede büyük bir ihtiyaçtı. O ihtiyacı da bu şekilde gideriyoruz. Dere ıslahları ve yağmur suyu kanalları ile halkımızı selden ve çamurdan kurtardık. Tarihimize sahip çıktık. Tarihi eserlerimizi restore ettik. Tarih turizmini canlandırdık. Köyden şehirciliğe geçmiş bir belde ortaya çıkardık. Bunları niye anlattım? Çandarlı'da yapılan hizmetler Bergama'ya ne kazandırır? Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Onun için bunları anlatıyorum. Buradaki hizmet yarışına dostlarımız ve sizlerden yoğun bir istekle davet edildik. Bugün, o davete icabet etmek için buradayız. Dostlarımıza, arkadaşlarımıza, komşularımıza, 114 köyümüze, 5 tane beldemize ve bütün Bergama halkına hizmet etmek için davetinize icabet ettik ve aday adayı olduk. Hepinize sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

Ahmet Dağdelen kamuoyu açıklamasının ardından başvuru dosyasını AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper'e temsilen teslim etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Dağdelen Ak Parti Çandarlı Bergama Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title