Haberler

Camiler ve Din Görevlileri haftasında konferans

Güncelleme:

Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri dahilinde Manyas Müftülüğünce konferans düzenlendi.

Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri dahilinde Manyas Müftülüğünce konferans düzenlendi. Yaz Kur'an kurslarında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren üç kursiyere bisiklet hediye edildi.

Manyas Müftülüğü tarafından Merkez Camisi konferans salonunda bir etkinlik düzenlendi. Mevlidi Nebi,Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen konferansta Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi İslami İlimler Akademisi Dekan Yardımcısı Doç. Dr., Abdullah Hikmet Atan tarafından "Peygamberimiz,iman ve istikamet "konusunu işlediği konuşma ilgiyle izlendi. Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim okunması sonrası ilçe müftüsü Abdullah Bostan bir selamlama konuşması yaptı. Diyanet kreşi 4-6 yaş gurubu öğrencilerinin programı ile devam eden etkinlik din görevlilerinin ilahileri ile sürdü. Yaz Kur'an kurslarında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren üç kursiyere bisiklet hediye edilirken, geçtiğimiz Ramazan ayında hatim ile teravih kıldıran din görevlilerine teşekkür belgeleri verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konferans Manyas Eğitim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title