Haberler

"Buruciye Yaz Akşamları" Etkinlikleri

THM Sanatçısı Alter, konser verdi

Sivas Belediyesince düzenlenen "Buruciye Yaz Akşamları" etkinlikleri kapsamında, Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Özgür Alter konser verdi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, Sivas'ın sadece türkülerin değil sanatın da merkezi olduğunu belirtti.

Ürgüp, "Bu memlekette tiyatro da vardır halk oyunu da vardır, bunun yanı sıra sportif mücadelede önemlidir. Sivas Belediyesi sergilemiş olduğu faaliyetlerle kültür, sosyal belediyecilik ve belediyeciliğin bütün organizasyonunu yerine getirmeye gayret göstermektedir" ifadesini kullandı.

Buruciye Yaz Akşamları faaliyetlerinin devam edeceğini vurgulayan Ürgüp, konsere katılan sanatçıya ve vatandaşlara teşekkür etti.

Daha sonra sanatçı Alter, eserlerini Sivaslılar için seslendirdi. Konser sonunda Ürgüp, Alter'e çiçek takdim etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Doğan Sivas Ürgüp Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title