Haberler

Bursa İl Kongresi Şölen Havasında Geçecek

AK Parti Mudanya teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı ve Başkan Adayı Sedat Yalçın, Kongrenin şölen havasında geçmesini istediklerini belirterek, "Kongremize Başbakanımız da gelecek."

AK Parti Mudanya teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı ve Başkan Adayı Sedat Yalçın, Kongrenin şölen havasında geçmesini istediklerini belirterek, "Kongremize Başbakanımız da gelecek. Onu moralli biçimde Bursa'dan göndermek amacındayız. Bu nedenle Salonun dışının da dolmasını istiyoruz" dedi.

Mustafakemalpaşa Ovaazatlı'da çok önemli bir zafer elde ettiklerini belirten Yalçın, "Referandumda yüzde 73 gibi hayır oyu veren bir yerdi. Çok ön yargılı seçmen vardı. Orada kadın kollarımızın büyük başarısını gördük. Kadınlarımız ev ev dolaşarak oradaki kadınlarla görüştü ve yüzde 56 oy aldık. Bu zafer başbakanımıza güzel hediye oldu. CHP Genel Başkanı'nın güzel sözler sarf etmediği seçimde yüzde 73 hayır vermiş beldeyi almamız muazzam bir olay oldu. Genel seçim sırasında da bizim için zor durum, milletvekili listemizin Canan hanım dışında tamamının değişmiş olmasıydı. Bakanımız Faruk Çelik Şanlıurfa'ya, Bülent Arınç Bursa'ya, Zafer Çağlayan Mersin'e gitti. Ama gittikleri her yerde sandıkları patlattılar. Birlikte yaptığımız miting Bursa siyasi tarihinin en kalabalık mitingi oldu. 100 bini aşkın insan Kent Meydanı'nı doldurdu. Meydandaki kalabalık rekorun geleceğini gösteriyordu. Bu seçimden sonra AK Parti Bursa'da yüzde 53 oya ulaştı" dedi.

GENEL MERKEZİMİZ BİZİM HAKKIMIZDA ANKETLER YAPTIRIYOR

AK Parti Genel Merkezi'nin sürekli anketler yaptırdığını hatırlatan AK Parti İl Başkanı ve Başkan Adayı Sedat Yalçın, şöyle devam etti:

"Bursa'ya özel insanlar gönderiyorlar. Bizim hakkımızda vatandaşlarla anket yapıyorlar. Mesela Ulu Cami'ye bir insan geliyor cami cemaati ile sohbet ediyor. Bizimle ilgili sorular soruyor. Bu araştırma sonucunda hata ihtimali sıfıra yakındır. Siyaset toplum için yapılır. Toplumun değerlendirmesini tespit etmek karar alırken önemli durumdur. Bu değerlendirmeler sonucunda bazı yerlerde değişiklikler oldu. 'İl Başkanı devam etsin ama ekibi yenilensin' gibi durumlar oldu. Bursa teşkilatı bu illerin içinde başaralı olan illerden birisidir. Bursa istenilen hedefleri yerine getirdi ve getirmeye devam ediyor. Yaptığımız çalışmaların Başbakanımız tarafından başarılı bulunması bizim için onurdur. Biz görevimizi yapmış olduğumuzu kabul ediyoruz. Bu tespit delegemiz için delildir ve ona göre tespitini yapması lazım" dedi.

İL KONGRESİNE BÜYÜK YOĞUNLUK BEKLENİYOR

22 Nisan'daki İl Kongresi'ne Başbakan ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını söyleyen Sedat Yalçın, "Başbakanımız için kapalı spor salonuna büyük kalabalıkla gitmemiz lazım. Çok iyi organize olmamız lazım. Salonun içi dolu olacak dışının da dolu olmasını istiyoruz. Başbakanımız 2 sefer Bursa'ya gelmeye karar vermişti. Birinde annesi vefat etti, diğerinde ameliyat oldu. Üçüncüsünü problemsiz şekilde gerçekleştireceğiz inşallah. Başbakanımızı giderken moralli göndermek istiyoruz. Başbakanımız enerjisini yanlış yerde harcamayan ve teşkilatçılığın en iyisini bilen kişidir. Onun iradesine dikkat etmemiz lazım. Bursa kongresi büyük coşku ve şölen havasında geçecek" dedi.

Değiştirilen 8 yıllık zorunlu eğitim sisteminin sadece Afrika'da bir kaç ülkede uygulandığına da değinen AK Parti İl Başkanı ve Başkan Adayı Sedat Yalçın, "Bizi yıllarca buna mahküm ettiler. Türkiye'de teknik eğitim bitti. Gelişmiş ülkelerde yüzde 65 olan teknik eğitim bizde yüzde 35'dir. Bunu tersine çevirmek istiyoruz. İlköğretim ve lisede öğrencilere Kuran-ı Kerim'i öğretmek istiyoruz. 4+4+4 eğitim sistemi bu nedenle uygulanacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Ak Parti Şölen Yerel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title