Haberler

Burhaniye'de Muhtarlara Coşkulu Kutlama

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Muhtarlar Günü coşkuyla kutlandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Muhtarlar Günü coşkuyla kutlandı.

Burhaniye, ilk Muhtarlar Günü kutlamalarına sahne oldu. Cumhuriyet Meydanındaki törenlere Kaymakam Hüseyin Öner ile Belediye Başkan Vekili Hadiye Erok, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Cemil Bahadır ile İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, İlçe Jandarma Komutanı Vekili İsmail Aybaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve diğer daire müdürleriyle siyasi parti yönetimlerinin eksiksiz katıldığı kutlamalarda büyük coşku yaşandı. 38 mahalle muhtarının eksiksiz hazır bulunduğu kutlama töreninde, Ören Mahalle Muhtarı Salih Erden, Kocacami Mahalle Muhtarı Ahmet Gürbüz ve Mahkeme Mahallesi Muhtarı Beksat Topçu'nun birlikte anıta çelenk koymasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. İki öğrencinin şiir okumasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Ören Mahalle Muhtarı Salih Erden yaptı. Belediye Gençlik Merkezi Halk oyunları ekibinin gösterileri de törendeki coşkuyu artırdı. Muhtarlar gününün kararlaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Ören Muhtarı Salih Erden, "19 Ekim'i Muhtarlar Günü ilan eden büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Kaymakam ve Belediye Başkanı ile belediye meclis üyeleri ve parti temsilcilerinin da katıldığı bir törenle günümüzü ilk defa kutladık. Bütün muhtarlar bir arayla geldik. Önümüzdeki yıllarda da 19 Ekimlerde bu günümüzü hep kutlayacağız" dedi. Bahçelievler Muhtarı Efrahim Başa ise " Türkiye de herkesin her kurumun bir günü var. Bize de böyle bir gün verildiği için mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Şarköy Mahalle Muhtarı Rıfat Ergün'de," Muhtarlar 18.yüzyıldan beri çok önemli görev üstlenmişlerdir. Böyle bir günü kutlamaktan dolayı çok mutluyuz. Muhtar, halka en yakın insandır. Bundan böyle 19 Ekimde günümüzü kutlayacağız. Bu günü bize kazandıranlara teşekkür ediyorum" dedi.

Meydandaki törenin ardından Kaymakam Hüseyin Öner'i ziyaret eden muhtarlar, kaymakam Öner'e bir çiçek verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öner Balıkesir Burhaniye Ören Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title