Haberler

Buca'da Vali Kutlu Aktaş Parkı ve Taziye Evi açıldı

Güncelleme:

Buca Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde baştan sona yenilediği Vali Kutlu Aktaş Parkı ile inşa ettiği Taziye Evi'ni törenle hizmete açtı.

Buca Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde baştan sona yenilediği Vali Kutlu Aktaş Parkı ile inşa ettiği Taziye Evi'ni törenle hizmete açtı. Açılışın ardından 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu.

Buca ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde, 2 bin 700 metrekarelik alan üzerinde tamamen yenilenen ve içine Taziye Evi de inşa edilen Vali Kutlu Aktaş Parkı'nın açılış törenine yapıldı.

Törende konuşan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Çok değerli İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer de aynı şiarla yola çıktı. Dedik ki; 'önce arka sokaklar.' Hizmetin daha az gittiği mahallelere öncelik verdik. Gediz bölgesi dediğimiz bu mahallenin de içinde bulunduğu bölgede ciddi manada çalışma yapmak zorundaydık. Biz de bu sözümüzü hiç unutmadık ve unutmayacağız" dedi.

Bucalıların hayatlarını daha konforlu hale getirmek için de söz verdiklerini hatırlatan Başkan Kılıç, "Biz vatandaşımıza her konuda, gerek sosyo-ekonomik, gerek kültürel ya da yaşam tarzlarıyla ilgili çalışma yapacağımızın, hayatlarını daha konforlu hale getireceğimizin sözünü vermiştik. Bunlardan biri de taziye eviydi. Bugün de bu bölgemizdeki ilk taziye evini yaptık ve hizmetinize sunduk, hepinize hayırlı uğurlu olsun. Her zaman, acınızda da mutluluğunuzda olduğu gibi yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı İlami Çetin de bölgeye verdiği hizmetlerden dolayı Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a teşekkür etti.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan da, "Ben belediye başkanımızı bir hukukçu olarak, avukat olarak biliyordum; ama o Buca'nın mimarı olmuş, Buca'yı yeniden oluşturmaya karar vermiş. Tüm Buca'yla birlikte gönül bağı kurmuş" dedi. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ise Vali Kutlu Aktaş Parkı ile Taziye Evinin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Kutlu Aktaş Parkı ile Taziye Evi'nin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra, alanda kurulan 5 bin kişilik iftar sofrasında Ramazan ayının bereketi paylaşıldı. Semazenlerin tasavvuf müziği eşliğinde yaptığı gösteri ise büyük beğeni topladı. Sanatçı Sabahattin Arslan'ın ilahileri ve Mehmet Bozdağ'ın şiir, sohbet ve sunumu da izleyenlere huzur dolu dakikalar yaşattı.

Açılışa ayrıca; belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Buca Belediyesi Erhan Kılıç Tunç Soyer İzmir Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title