Haberler

Bodrum'da yılbaşı yoğunluğu! Son 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı

Güncelleme:

Yeni yıla Muğla'nın Bodrum ilçesinde girmek için ilçeye gelenler kilometrelerce araç kuyrukları oluşturdu. Tatil cenneti ilçemize son 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı.

2023 yılına Bodrum'da girmek isteyen vatandaşlar, cuma ve cumartesi günü Bodrum'a geldi. İlçeye gelen tatilciler, şehir merkezi ve ana arterlerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kuyruklarının Jandarma Kavşağı'ndan Eski Hastane Kavşağı'na kadar uzadığı görüldü.

ARAÇLAR KALDIRIMDAN İLERLEDİ

Ana yoldan ilerleyemeyen araçlar, yan yollardan ve kaldırımlardan gitmeye çalıştı. Konacık Atatürk Bulvarı'nda da uzun araç kuyrukları oldu. Yeni Hastane Kavşağı'ndan başlayan kuyruk, Bitez Kavşağı'nı aştı. Araçlar, kilometrelerce tampon tampona gitti.

Bodrum'da kilometrelerce kuyruk oluştu: 24 saatte 15 bin araç girdi

AMBULANSLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Ambulanslar zaman zaman güçlükle ilerledi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların yeni yıla huzurlu ve güvenli bir şekilde girebilmeleri için ilçe girişinde sıkı tedbirler uyguluyor. Araçları tek tek kontrol eden ekiplere narkotik arama köpeği "Efor" da destek oluyor. Jandarma ekipleri, trafik kuralları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Bodrum'da kilometrelerce kuyruk oluştu: 24 saatte 15 bin araç girdi

SON 24 SAATTE 15 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

Bodrum'a son 24 saatte 15 bin aracın girdiği öğrenildi. Bodrum esnafı da yılbaşı için misafirlerine çeşitli programlar hazırlıyor. İşletmeci Candan Topdemir, yılbaşında kanun sanatçısı Aycan Adalı'nın mekanlarında sahne alacağını ifade ederek, "Bizim işimiz eğlendirmek. Bodrum'un en iyisi Aycan Adalı sahne alacak. Misafirlerimiz yiyecek, içecek ve eğlenecekler. Bodrum yine çok hareketli. Trafikten bunu anlayabiliyoruz. Rezervasyonlarımız iyi. Misafirlerimizi üzmeyecek bir bütçe yapmaya çalıştık." dedi. Yılbaşı gecesi, Bodrum'da ünlü sanatçı Teoman sahne alacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Tragger Bodrum Muğla Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta ilk gol geldi

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta ilk gol geldi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (9)

Hsn:

açlara bak yağ,şeker kuyruğuna girmişler

80
74
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

80 milyon ülkede 15 bin araç girmiş gercekten süper ekonomi dimi kıt

yanıt0
yanıt3
Necat Can:

O gelenler yakın ülkelerden bilader dolarla geldikleri için yiyip içip gidiyorlar senin gibi cok bilmişler de ac tok türküsü çağırır

93
50
yanıtYanıtla
Hsn:

amma salladın ya yakın ülkelerden gelenlermiş her tatilde bu görüntüleri izliyoruz zaten,senin gibi aç gözlülerde ne bulsakta eleştirsek diye düşünür

yanıt3
yanıt0
Hsn:

sallama ya yakın ülkelermiş her tatilde bayramda egeye akdenize araç kuruğu oluyor senin gibi çok bilmişler de neyi eleştirsek diye kafa yoruyor

yanıt3
yanıt0
Ayaz Karahanlı:

araplar bulgarlar cogu :) para degeri malum çöp olunca

5
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

millet aç aç

5
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

bodruma kar mı yağdı ya? :D

4
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Müslüman yılbaşı falan kutlamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title