Haberler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Kıbrıs Gazisi Bekir Özdemir'in Kayınpederine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Güncelleme:

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6 Şubat depreminde depremzedelere evini açan merhum Kıbrıs Gazisi Bekir Özdemir'in kayınpederine teşekkür ziyaretinde bulundu. Vali Aygöl, Ayten Özdemir'in babasına gösterdiği yardımseverlikten dolayı ayrıca şükranlarını iletti.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6 Şubat depreminde depremzedelere evini açan merhum Kıbrıs Gazisi Bekir Özdemir'in kayınpederine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vali Şefik Aygöl, merhum Kıbrıs Gazisi Bekir Özdemir'in eşi Ayten Özdemir'i ziyaret ederek yalnız bırakmadı. Vali Aygöl, Ayten Özdemir'in babası 6 Şubat depreminde depremzedelere evini açarak gösterdiği yardımseverlikten dolayı kendilerine ayrıca şükranlarını iletti.

Vali Aygöl sosyal medyada bu anları paylaşarak, "Bu iyilikle dolu kalplerde yerimizin olması çok güzel. Emin amcamıza bu iyiliği, yardımseverliği karşısında bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere inat birbirimize böylesine günlerde tutunmamız herkese örnek olsun" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Aygöl Bilecik Kıbrıs Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title