Haberler

Beyşehir Polisinden Jandarmaya Yaş Pastalı Jest

Güncelleme:

Beyşehir'de görev yapan emniyet teşkilatı mensupları, Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü yaş pasta jesti yaparak kutladı.

Konya'nın Beyşehir İlçesinde görev yapan emniyet teşkilatı mensupları, Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıldönümünü yaş pasta jesti yaparak kutladı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki emniyet personeli, Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir'e çiçek takdim ettikten sonra üzerinde Türk bayrağı ile polis ve jandarma yer alan "175. yılınız kutlu olsun" yazılı bir yaş pasta ile jest yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Macit ve beraberindeki personel, ziyaret ettiği Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda Jandarma Teşkilatı'nın 175. yaşını yaş pasta keserek birlikte kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, jandarma ve polis teşkilatlarının Beyşehir'de de kurumlar arası dayanışma ve işbirliği içerisinde hareket ederek beraber el ele çalıştığını belirtti. Macit, bu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Jandarma Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü birlikte kutlamak için yaş pasta getirdik. Nice yıllara diyoruz" diye konuştu.

Binbaşı Özdemir ise, ziyaretten ve jestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Emniyet Müdürü Macit ve emniyet personeline teşekkür etti.

Ziyaretin ardından jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları günün anısına hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de, geride kalan polis haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği İlçe Emniyet Teşkilatı'na yaptırdıkları özel yaş pasta ile giderek jest yapmıştı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Erkan Macit Beyşehir Konya Yerel Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title