Haberler

Bedirhanoğlu ve Akmaz'dan Vali İpek'e Veda Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali akmaz ile Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Valisi Hasan İpek’e veda ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali akmaz ile Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Valisi Hasan İpek'e veda ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Turan Bedirhanoğlu, istifasının ardından ilk veda ziyaretini Vali Hasan İpek'e gerçekleştirdi. Bedirhanoğlu, Şırnak'ta kısa bir süre görev yaptığını fakat Vali Hasan İpek'in desteğiyle Şırnak'a çok çabuk alıştığını ve bu bölgede görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Vali Hasan İpek de, AK Parti Bitlis Milletvekili aday adayı olan Turan Bedirhanoğlu'nun, bundan sonraki hayatında Türkiye'ye siyasette hizmet etmek için bir karar aldığını, milletvekili seçilmesi halinde genç ve dinamik yapısını Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de yansıtacağını belirterek, Bedirhanoğlu'nun bu kararından gurur duyduğunu ifade etti.

Vali İpek, Turan Bedirhanoğlu'na Şırnak'ta verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında ve siyasi kariyerinde başarılar diledi.

Vali İpek, Bedirhanoğlu'nun ardından Prof. Dr. Ali Akmaz'ı kabul etti. Şırnak Üniversitesi'nin kurucu Rektörü olan Prof. Dr. Ali Akmaz, altı buçuk yıldır burada görev yaptığını bu nedenle artık kendisini Şırnak halkından biri olarak gördüğünü ifade ederek, bundan sonra Şırnak için yapacağı hizmetlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında daha etkili olarak devam edeceğini kaydetti.

Vali Hasan İpek de, Prof. Dr. Ali Akmaz ile beraber Şırnak Üniversitesi'ni günümüz itibariyle, kendisi ile aynı zamanda kurulan birçok üniversiteden çok daha ilerilere taşıdıklarını ve başkalarının hayal bile edemeyeceği, birçok insanın rüyasında bile görmeye cesaret edemeyeceği hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Vali İpek, "Ali Akmaz hocamız, bundan sonraki hayatında Türkiye'ye siyasette hizmet etmek için bir karar almış. Kendisinin bundan sonraki yapacağı görevinde de gerçekten başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah Türkiye'ye siyaset alanında çok önemli hizmetler edeceğinden yüzde yüz eminim. Kendisini bu yeni kararından dolayı tebrik ediyor yeni hayatında da başarılar diliyorum" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan İpek Ali Akmaz Ak Parti Şırnak Yerel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title