Haberler

Bayraklı Belediyesi Yılbaşı Öncesi Denetimlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi; ruhsat, hijyen ve fiyat etiketi kontrolü yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 'İlçe sakinlerimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için denetimlerimizi sürdüreceğiz' dedi.

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi; ruhsat, hijyen ve fiyat etiketi kontrolü yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İlçe sakinlerimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, yeni yıl öncesi ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Yıl boyunca; market, manav, pastane, fırın ve gıda üretimi yapan işletmelerde güvenilir gıda için kontroller gerçekleştiren ekipler, vatandaşların yılbaşında da sorun yaşamaması için işletmelerde ruhsat, etiket ve hijyen denetimi yaptı. Kurallara uymayan işletme sahipleri uyarıldı. Yılbaşı öncesi artan denetimlerin yeni yılda da süreceği belirtildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yeni yıl öncesi hem vatandaşların hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalar yürütüyoruz. İlçe sakinlerimizin güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşmaları için yıl boyunca yaptığımız denetimlerimizi yılbaşı dolayısıyla artırdık. Yurttaşlarımızın yeni yılı güvenli ortamlarda geçirmelerini istiyoruz. Onların sağlığı ve huzuru için üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zabıta Müdürlüğü Serdar Sandal Bayraklı Yılbaşı Zabıta Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title