Haberler

"Battalgazi'de Çocuk Şenlikleri" eğlendirmeye devam ediyor

Güncelleme:

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen "Battalgazi'de Çocuk Şenlikleri" devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen " Battalgazi'de Çocuk Şenlikleri" devam ediyor. MALET Konteyner Kentte düzenlenen birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğinde hem minikler hem de aileleri doyasıya eğlendiler.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatlarıyla Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklar için düzenlenen "Battalgazi'de Çocuk Şenliği" etkinliğinin bu haftaki durağı MALET Konteyner Kent oldu. Şenlikte yarışmalar, oyunlar ve ikramlar yapılırken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı.

Programda, Hacivat ve Karagöz oyunun yanı sıra yüz boyama, Nasreddin Hoca, müzikli eğlence ve çeşitli oyunlar oynandı. Çeşitli hediyelerin de verildiği şenlikte çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Aileler de çocukların mutluluğuna ortak olarak keyifli zaman geçirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder meydana gelen deprem sonrasında depremzede çocuklara psikososyal destek olması için bu tarz programlar düzenlediklerini ifade etti. Başkan Güder, "Depremlerde en çok etkilenenler çocuklarımız oldu. Çocuklar için Hacivat ve Karagöz oyunuyla, çeşitli gösterilerle, şarkılarla bir nebze olsun onlara destek olmak istiyoruz. Okullarımıza testler dağıtıyoruz. Dershaneye gidemeyen 12. sınıftaki çocuklarımıza da dijital kart veriyoruz. Bu kart ile telefona girdiğinizde öğretmenler ders verecek. Anlamadığınız konularda onlara soru sorabileceksiniz. Biz her alanda çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımız için daha yapacak çok işimiz var" dedi.

"Malatya'nın Her Yerinde Dönüşüm Olacak"

Yaraların sarılması için de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Güder, "Kısa süre içerisinde sizleri nasıl konteynerlere taşıdıysak iki ay sonra yaklaşık bin 500 vatandaşımızı kalıcı konutlara taşıyacağız. Önümüzdeki yaz döneminde birçoğunuz konutlarınıza ulaşmış olacaksınız. Malatya'nın her yerinde dönüşüm olacak. Biz kentsel dönüşümü Şehit Fevzi Mahallesi'nde gerçekleştirdik. Yeni konutların içerisinde çocukların eğleneceği salonlar var. Zemin katta kadınların gidip oturabileceği, sosyal faaliyet yürütebileceği, farklı kursların verileceği kısımlar oluşturduk. Yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarının hepsini inşa ettik. Biz zamanla her mahallemizde inşa faaliyetlerine başlayacağız. Artık evlerinizde başınızı yastığa korkarak koymayacaksınız. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Battalgazi Belediyesi olarak 2020 yılından sonra Şehit Fevzi Mahallesi'nde 700 konut yaptık. Önümüzdeki günlerde 400 konutun daha temelini atacağız. İlçe genelinde dönüşümü sağlarken bir taraftan da depremde yıkılan evlerimizin yerine yeniden binaların inşa edilmesi için destek olacağız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Çocuk Belediye Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

title