Haberler

Başkent'te 23 Nisan Coşkusu Devam Ediyor

Güncelleme:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı 5 Çocuk Kulübü üyesi 250 minik, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda hünerlerini sergiledi.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı 5 Çocuk Kulübü üyesi 250 minik, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu'nda hünerlerini sergiledi.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nda Başkentli çocukları çeşitli etkinliklerle buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram sonrasında da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı 5 Çocuk Kulübü üyesi olan 250 minik, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu'nda hünerlerini sergiledi.

ŞÖLEN TADINDA BAYRAM COŞKUSU

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun da katıldığı etkinliğe aileler de yoğun ilgi gösterdi.

23 Nisan'ı şölen tadında kutladıklarını ve çocukların bu etkinlikleri çok özlediğini vurgulayan ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, "Geçen hafta birçok etkinliğimiz oldu bu hafta da kısmi olarak çeşitli etkinliklerle 23 Nisan'ı kutluyoruz. Ankara'da bulunan Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleriyle Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu'nda çeşitli aktiviteler ve gösteriler yaparak bayramlarını kutluyorlar" dedi.

Altındağ Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü, Sincan Çocuk Kulübü, Aktepe Çocuk Kulübü ve Ahmetler Çocuk Kulübü üyesi olan 250 çocuk, ront, jimnastik, koro ve tekvando gösterisi ile ailelerine ve izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

Çocuklarının gösterilerini izlerken duygulu anlar yaşayan aileler, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Serap Alkaya: "Çocuğumun ilk gösterisi oldu. Öğretmenlerimiz, çocuklarımız için çok emek verdi ve biz de bundan çok memnun olduk."

-Duygu Bektaş: "Çocuk Kulübüne uzun süredir geliyorum, çok güzel faaliyetler yapılıyor. Çocuğumda çok güzel gelişimler oldu. Bu gösteride velisi olarak onu görmek büyük bir mutluluk."

-Ayşenur Ören: "Çocuğum bugün sahnede oyun sergiledi, duygulu anlar yaşadım. Bugün için çok çalıştılar."

-Orhan Aykaç: "Çocukları sahnede izlemek çok heyecanlı ve duyguluydu. Küçük çocukların bu etkinliklere katılmasını öneriyorum, çocuklar üzerinde çok faydalı oluyor."

Kaynak: ANKA / Yerel

Gençlik Parkı 23 Nisan Ankara Çocuk Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title