Haberler

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, Gazetecilerle Buluştu

Güncelleme:

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile bir araya geldi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimi ile bir araya geldi.

Akçakoca'da faaliyet yürüten Yerel ve Ulusal medya mensupları tarafından mesleki dayanışma ve birlikteliği sağlamak maksadıyla, geçtiğimiz haftalarda kurulan AGC'nin Başkan ve üyeleriyle yemekli toplantı yapan Başkan Yemenici, belediye ve medya mensuplarının kurulacağı sağlıklı ilişkisinin Akçakoca'nın her konuda kazanmasını hizmet edeceğini belirtti.

Akçakoca otelinde ki toplantıya Başkan Cüneyt Yemeci'ye AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Bilgin ve bazı yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda, medya mensuplarının fotoğraflarını profesyonelce çekerek iyi bir fotoğrafçı olduğunu gösterdi.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Bilgin, geçmişinde gazetecilik yapmış olduğunu belirterek gazetecilik mesleğinin zorluklarını yakından bildiğini ifade etti ve en kısa sürede AGC'ye üye olacağını bildirdi.

Toplantıya katılan AGC Başkan ve üyeleri, Cemiyeti kurma amaçlarının mesleki birlik ve dayanışma ile basın meslek ve ahlak ilkeleriyle mesleklerini ifa etmek olduğunu ifade ettiler. Medyanın belediye ve kamu kurumları ile sağlıklı bir iletişim halinde olmasını Akçakoca'nın kalkınma ve gelişmesine hizmet edeceğini söyleyen AGC Başkanı, yerel yöneticilerin Medya'nın etkin rolünün artırılması noktasında kamu kaynaklarından istifade etmelerini sağlamaları gerektiğini belirtti.

Başkan Yemenici'de basın ile birlikte etkili iletişim halinde olunduğunda bundan kazançlı çıkacak olanın Akçakoca olacağını söyleyerek, herkesin bu sorumlulukla hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. 2 Saat süren toplantı sonunda benzeri toplantıların sık sık yapılacağı vurgulandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Cüneyt Yemenici Akçakoca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title