Haberler

Başkan Yazgı, Ak Heyetle Esnafları Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin, AK Parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, 16 Nisan’daki referandum için destek istedi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin, AK Parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, 16 Nisan'daki referandum için destek istedi.

Esnaf ziyaretine, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile partililer katıldı.

Ziyaret sırasında ilgiyle karşılanan Başkan Yazgı ve AK Parti heyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Milletvekilleri İlknur İnceöz, Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu, hükümet nezdinde Aksaray'a ve vatandaşlara hizmet konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederken, belediye başkanı Yazgı ise amaçlarının Aksaray'ı bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, "Bizim ortak amacımız, sayın vekillerimizin de destekleriyle şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Bunun içinde gece gündüz faaliyetlerimize devam ediyoruz. Halkımızın da duaları ve destekleriyle inşallah ülkemiz daha güçlü olacak. Hep birlikte Aksaray'ımızı marka şehir yapacağız" dedi.

Milletvekilleri, Başkan Yazgı ve beraberindeki AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu. 16 Nisanda yapılacak referandum öncesi desteklerini istedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Haluk Şahin AK Parti Aksaray Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title