Haberler

Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, Yeniden Kolları Sıvadı

Güncelleme:

Yeniden adaylık vizesi alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, önümüzdeki beş yıl için kolları sıvadı.

Yeniden adaylık vizesi alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, önümüzdeki beş yıl için kolları sıvadı. Kentin 20 yılını planladığı ve vaatlerini yerine getirdiği ilk dönem için desteklerinden ötürü halka teşekkür eden Şenol, "Bir dünya kenti olma yolunda atılımlarımız hazır" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden adaylık vizesi alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, önümüzdeki beş yıl için kolları sıvadı. 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen fiziki ve sosyal projelerle İzmir'in en hızlı ve modern gelişen ilçesi olduklarını kaydeden Başkan Şenol, 20 yılını planladığı ve tüm vaatlerini yerine getirdiğinin altını çizdi, bu dönemdeki desteklerinden ötürü halka teşekkür etti. Devlet İstatistik Enstitüsü'nün araştırmasıyla da tescil edilen hızlı gelişimin önümüzdeki dönemde de süreceğine işaret eden Başkan Şenol, "Gaziemir'i bir dünya kenti yapma yolunda tüm hazırlığımızı yaptık. Yeni ve sürpriz atılımlarımız var" diye konuştu.

Sarnıç'ı hizmet üssü haline getiren şantiyelerin yapımı, geçen beş yıl içinde hizmete giren sosyal donatı alanları ile altyapı ve üst yapı çalışmalarının yeni belediye hizmet binasıyla taçlanacağını söyleyen Şenol, yeni fuarın hizmete girmesiyle birlikte Gaziemir'in şahlanacağını belirtti. Yeni dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Sarnıç'a çok amaçlı spor salonu ile Beyazevler Mahallesi'nde yarı kapalı olimpik yüzme havuzu yapılacağını duyuran Başkan Halil İbrahim Şenol, şöyle devam etti:

"Sevgi Mahallesi'nde gençler ile 65 yaş üstü yaşlıları buluşturmayı amaçlayan ve 'Ata Evi' ismini vereğimiz sosyal tesis de birkaç ay içinde açılacak. Abdullah Arda Meydanı'nda tahsis edilen binayı, Alzheimer ve Demans hastaları için sağlık merkezine dönüştüreceğiz. Gaziemir'e daha önce kazandırılan Anı ve Kültür Evi'ne, 'zeytin' ve 'tütün' konulu iki butik müze ile bir kültür merkezi de ekleniyor. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımıza hizmet için hazırlanan sağlık projelerimiz, kuracağımız Sağlık Köyü'nde toplanacak. Eğitimde fırsat eşitliği sağladığımız gurur projemiz GAZİGEM'i büyüterek bir eğitim kampusu oluşturacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Halil İbrahim Şenol Gaziemir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title