Haberler

Başkan Pınarbaşı'dan Emniyet Teşkilatına Taziye Ziyareti

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarının meslektaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarının meslektaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, Halfeti İlçe Başkanı Muzaffer Acar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Kurt ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürü Cafer Sadık Doğan'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası stadyumun hemen yanında peş peşe gerçekleşen iki ayrı terör saldırısında şehit düşen polis memurları için başsağlığı diledi.

Pınarbaşı, "Bizlerin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Saldırıda şehit düşen polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"Teröre teslim olmayacağız"

Türkiye'yi bölüp parçalamayı hedefleyen bu tür terör saldırılarının asla hedefine ulaşamayacağını belirten Pınarbaşı, "Bu menfur saldırı, milletimizi birbirine her zamankinden daha fazla yaklaştırmış ve kenetlemiştir. Milletimiz, askeriyle polisiyle bir bütün olarak, bu terör belasının da üstesinden gelecektir. Bizler, yaşadığımız acılara rağmen, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenlerden korkmayacağız, yılmayacağız ve teröre asla teslim olmayacağız. Bu saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ve arkalarındaki güçlere karşı dik duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birimlerini de tek tek gezip taziyelerini sunan Pınarbaşı ve beraberindekiler, daha sonra ise çeşitli noktalarda nöbet tutan polisleri ziyaret ederek destek oldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Beşiktaş İstanbul Birecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title