Haberler

Başkan Özlü Romanlara müjde verdi

Güncelleme:

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Çamköy Mahallesi'nde düzenlenen Hıdırellez Bahar Şenliği'nde Roman hemşehrilerinin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Çamköy Mahallesi'nde düzenlenen Hıdırellez Bahar Şenliği'nde Roman hemşehrilerinin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaştı. Hıdırellez etkinliğine eşlik eden Özlü, müjdelerini art arda sıraladı.

Başkan Faruk Özlü, Çamköy Mahallesi TOKİ konutlarında belediye tarafından düzenlenen Hıdırellez Bahar Şenliğinde Roman vatandaşlarla buluştu. Davullu zurnalı karşılamada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Faruk Özlü, müjdeli haberlerini de burada duyurdu.

Düzce'nin kültürel çeşitliliğine büyük katkı sağlayan Roman vatandaşlar için Düzce'de bir Roman Kültür Evi inşa edeceklerini aktaran Özlü, "Size müjdelerle geldim. İçişleri Bakanımızı aradım, dedim benim bir projem var; Roman Kültür Evi yapmak istiyorum. Kendisi bize bugün itibariyle 4 Milyon TL para gönderdi. Yeri ve projesi belli. Kültürümüzün renkli üyeleri Roman kardeşlerimiz için burayı yapacağız. Perşembe Günü Roman Kültür Evi temelini atıyoruz. Bu merkezi yaklaşık bir yıl içinde tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Roman kültürünü herkesin öğrenmesini sağlayacağız" dedi.

Konserlere Roman sanatçı gelecek

İlki geçen yıl Ağustos ayında düzenlenen 81 Dünya Düzce Günleri konserlerinde bir Roman sanatçıyı konuk edeceklerini ifade eden Başkan Faruk Özlü "Sizler bizim için kıymetlisiniz. İsteklerinizi bize söyleyin biz yerine getirelim. Roman Kültür Evi'nden ayrıca önümüzde hazırlığını yaptığımız Dünya Düzce Günleri var. Biliyorsunuz ilkini geçen yıl düzenlemiştik, 1-8 Ağustos tarihleri arasında 8 gün boyunca yine konserlerimiz, etkinliklerimiz olacak. Düzce kültür ve sanat etkinliklerine doyacak. Sanatı yakından tanıyan iç içe olan siz Roman kardeşlerimiz için de konserlerimizde ağırlayacağımız sanatçılardan biri Roman sanatçı olacak. Hep birlikte Dünya Düzce Günleri'ni kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bahar şenlikleri Başkan Özlü'nün çocuklara elma şekeri dağıtması ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Özlü Hıdırellez Düzce Yerel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title