Haberler

Başkan Kılınç'tan Köşk'e 500 Kişilik Kapalı Spor Salonu

Köşk Belediyesi, eğitimde ve kentleşmede büyüyen ve gelişen bir ilçe olarak 500 kişilik Köşk Kapalı Spor Salonu projesinin temeli atıldı.

Köşk Belediyesi, eğitimde ve kentleşmede büyüyen ve gelişen bir ilçe olarak 500 kişilik Köşk Kapalı Spor Salonu projesinin temeli atıldı.

450 günde yapılması planlanan Köşk Kapalı Spor Salonu 500 kişilik olup 2 bin metrekare alan üzerine kuracak. Voleybol, basketbol ve hentbol sahaları ile sporcuların antrenman yapabilecekleri alanların yanı sıra idare birimleri, soyunma odaları ve 500 seyirci kapasiteli alan da buna dahil olacak.

Köşk için önemli projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyleyen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Ülkemizde, il bazında yapılan kapalı spor salonları içinde üçüncü, ilçe bazında yapılan kapalı spor salonları içinde ilk ve tek olan bir kapalı spor salonu projesini Köşkümüze kazandıracağız. Çünkü, Köşklü gençlerimize yapılacak çok hizmet var. Mevcutta bulunan ve 1 yıl gibi kısa sürede ilçemiz mahallelerine 5 adet spor tesisini kazandırmamıza rağmen büyüyen ve gelişen, yıldan yıla öğrenci ve genç nüfus kapasitesini arttıran Köşkümüzde gençlerimiz çok. Bu yüzden spor tesislerini arttırmalıyız. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara kaptırılmaması için anne, baba başta olmak üzere herkesin gençlerimize sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

"Gençlerimizi Önemsiyoruz"

Hükümetin gençler üzerinde yapmış olduğu önemli yatırımları anlatan Başkan Kılınç, "Hükümet tarafından gençlere yapılan yatırımlar bakanlığımızca ivme kazanmakta ve ikiye katlamış bulunmakta. Okullar, gençlik merkezleri, kütüphaneler ve kültür merkezleri gençlerimiz için. Bizlerde yarınlarımızın teminatı gençlerimizi önemsiyoruz. Yapılan tüm araştırmalar gösteriyor ki spor, insan sağlığı için son derece önem arz eden bir etkinlik. Bizler spor yapmak isteyen gençlerimize, öğrencilerimize ve çeşitli branşlarda spor yapan aynı zamanda müsabakalara katılan sporcularımız için hazırladığımız projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çalışmalarını sürdüğümüz spor alanlarıyla, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde sporcularımıza sağladığımız desteği daha da artırıyoruz. Bu yüzden ilçemize kazandırdığımız okullarımızın akabinde gençlerimizin ve öğrencilerimizin birinci ihtiyacı olarak spor tesislerini ve projelerimizi ilçemizde hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izniyle bir büyük projemizi daha hayata geçiriyoruz. Köşkümüze ve gençlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıfat Kadri Kılınç Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title