Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Koto'yu Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Kaya, Meclis Başkan Yardımcıları Alp Kayalar, İsmail Uslu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Hüseyin Gezer, Mehmet Akif Şen, Meclis Üyeleri Yusuf Erenkaya, Bahattin Karaaslan, Mustafa Balaban, Yusuf Özdemir, Ali Kılıç ve Cafer Kozluca'nın yer aldığı KOTO heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ağırladı.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli Ticaret Odası'nın bundan sonraki süreçte tüccarımızı birleştirerek, bir arada tutarak tek vücut haline getirmesini temenni ederim. Kentimizde Kocaeli Ticaret Odası ile birlikte 3 odamız var. 3 başlı da olsa güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum ama ana gövde Kocaeli Ticaret Odası'dır. Odamızın, iş adamlarımızın yanındayız. Bize düşen bir şey varsa her zaman hazırız. Esnafımız, tüccarımız ne istiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ise konuşmasında, "Başkanımıza nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hepimizin malumu olduğu üzere hem ülke olarak hem de ticaret odası olarak çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde kurumlarımızla diyalogumuz ve işbirliğimiz çok önemli. Sizin bize, bizlerin de size sunacağı projelere destek çok önemli. Bu diyalogların artmasını ve kesilmemesini önemsiyoruz. Malum diyaloglarda eksik olduklarımız var. Onlarla bir şekilde diyalog kurma zorunluluğumuz da var. Neticede Kocaeli Ticaret Odası'nın kentin itibarı, kalitesi ve Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yeri var. Oda olarak hem ticari hem de sosyal hizmetlerinde kentin itibarı için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Uslu Şahin Kaya Yerel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title