Haberler

Başkan Genç, Stk'larla Buluştu

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini iftar yemeğinde ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "STK’lar ne kadar gelişirse, şehrimiz ve ülkemiz de o kadar çok gelişir. Samsun için birlik olmalıyız" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini iftar yemeğinde ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "STK'lar ne kadar gelişirse, şehrimiz ve ülkemiz de o kadar çok gelişir. Samsun için birlik olmalıyız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini Canik Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğinde ağırladı. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğine Başkan Yardımcısı Alican Usta, Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Memur-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu, Müsiad Şube Başkanı Selim Sar, Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, Samsun Esnaf Sanatkarlar kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Güler, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, STK temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"GÜÇLÜ STK, GÜÇLÜ ŞEHİR"

Başkan Osman Genç'in konuklarıyla yakından ilgilendiği yemekte, birlik ve beraberlik örneği sergilendi. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Osman Genç, sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak, "Sivil toplum kuruluşlarımız ne kadar gelişirse, şehrin gelişimine ve dönüşümüne ne kadar katkı sunabilirse şehrimiz de o oranda gelişir. Biz şehrimizin yararına olacak her türlü çalışmaya, birlikteliğe destek veriyoruz" dedi.

"BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

Dünyada artık şehirlerin yarıştığına işaret eden Başkan Genç, "Kalkınma kesinlikle yerelden geçmektedir. 21. yüzyılda bir şehri geleceğe taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Şehrin yerel yönetimleri ne kadar güçlü olursa şehir de o kadar güçlü olur ve hızlı büyür. Biz bu şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve halkı ile birlikte güçlüyüz. Bir şehri ileriye götürecekseniz ortak akıl şarttır. Şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte ortak akılla hedefe ulaştırabiliriz" diye konuştu.

"4. SANAYİ DEVRİMİNİ YAKALAMALIYIZ"

Samsun'un yakın hedefinin 2019, orta ve uzun vadeli hedeflerinin 2023, 2053 ve 2071 olduğuna işaret eden Genç, "Şehrimizi bu hedeflere ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Bu bakımdan sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum. Şehir olarak bütünleşmeli, birlik olmalıyız. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarımıza büyük görevler düşüyor. Yeni bin yılın başında şehrimizin ve ülkemizin söz sahibi olmasını istiyorsak 4. sanayi devrimini mutlaka yakalamalıyız. Bu hedefi başarmak için şehrimizi el ele, omuz omuza büyütmeliyiz. Bu şehirde un var, yağ var, şeker var. Ancak helva yapmayı bilmemiz lazım" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Ahmet Genç Samsun Canik Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title