Haberler

Başkan Cahan; "Kılıçdaroğlu Kerhen Hayır Diyor"

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, referandum kapsamında çalışmalarını sürdürdü.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, referandum kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Cahan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kerhen hayır dediğini ifade etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa referandumu kapsamında, çalışmalara devam etti. Uşak Servis İşletmeleri Esnaf Odası temsilcileriyle Şehit Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda bir araya gelen Başkan Nurullah Cahan, sonrasında partisinin Mehmet Akif Ersoy Mahalle mitingine katıldı. Mitingin ardından Dikilitaş Mahallesi'ne ev toplantısı için giden Başkan Nurullah Cahan, vatandaşlarla sokakta sohbet etti.

Başkan Cahan, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliğine hayır diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP tribünlerine hayır dediğini ifade etti. Cahan, "Kılıçdaroğlu, kerhen hayır diyor. Biz iki başlılığı kaldıralım ve ülkeyi güçlü ve tek başına iktidarla yönetelim diyoruz. Nitekim Kılıçdaroğlu da, CHP'ye genel başkan seçildiğinde, dönemin CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile örtülü bir mücadele verdi. Tüzükte değişiklik yapıldı ve güçlü genel sekreter dönemi bitti. Şimdi parti genel sekreterini, sırf sol parti geleneği diye devam ettiriyorlar. Kılıçdaroğlu, partisini tek elden yönetiyor. İki başlılığı parti içinde doğru bulmuyor. Ama aynı vatandaş, biz iki başlılık bitsin, bu sistem doğru değil dediğimizde karşı çıkıyor. Sakın bu ne yaman çelişki diye aklınızdan geçirmeyin. Çünkü yeni sisteme gönülden karşı çıkmıyor, karşıymış gibi yapıyor. Yani partisinin tribünlerine oynuyor. Eğer karşı çıkmazsam, parti başkanlığı koltuğu elden gidecek diye düşünüyor" dedi.

SİZİ SORUMLULUKTAN KURTARIYORUZ DAHA NE İSTİYORSUNUZ!

CHP'nin yerelde ve genelde iktidar olma gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade eden Cahan, "Bu adamların derdi iktidar olmak falan değil. Bunların savaşı koltuk kapma ve yer işgal etmeyle sınırlı. Neyse ki yeni sistem geçtiğinde derin bir oh çekecekler. Parti içi saltanatlarını sürdürdükleri müddetçe bunlardan iyisi yok. Vatandaş da biliyor bu zihniyeti ve CHP'yi iktidara taşımıyor. Biz, sizi sürekli kaçtığınız sorumluluktan kurtarıyoruz, daha ne istiyorsunuz" diye konuştu.

Cahan, mahalle mitingi ve sokak toplantısında vatandaşın sorunlarını dinledi ve gerekli notları aldırdı. Cahan, ayrıca Cuma pazarının kapatılması için ihale sürecinin yakın bir zamanda başlayacağını ve yıl sonuna kadar çalışmanın sonlanacağını ifade etti. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Selim Kiraz Kemal Kılıçdaroğlu Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

title