Haberler

Başkan Bakıcı'ya Ziyaretler Devam Ediyor

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve beraberindeki Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Veysel Badem Selçuk Belediye Başkanı Dr.Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında tebrik ziyaretinde bulundular.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve beraberindeki Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Veysel Badem Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyarette Selçuk ilçesi için her türlü ortak fikirlerin ve hizmetlerin yapılacağı mesajı verildi.

Mazbatasını aldıktan sonra görevine başlayan Başkan Bakıcı, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Yerel seçimlerin tüm Selçuk ve mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, bugünden sonra Selçuk halkının geleceği ve huzuru için el birliği ile en iyi şekilde gereğinin yapılacağını söyledi. Halkın milli iradesiyle Selçuk Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Bakıcı'nın Kaymakamlık ve daire amirleri olarak her zaman yanında olacaklarını ifade eden Kaymakam Boyacı, bu vesileyle seçim sürecinde halkın bilinçlenmesini sağlayan, doğru bilgileri kamuoyuyla paylaşan ilçede görev yapan tüm basın mensuplarına şükranlarını ileterek, onları kutladı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve beraberindeki Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Veysel Badem'i makamında ağırlayan Başkan Bakıcı, yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Boyacı'nın sözlerine katıldığını, bu anlamda Selçuk'taki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte ortak hareket ederek ilçe için son derece önemli çalışmalara imza atacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, bu çalışmaların bazen merkezi yönetimle, bazen de yerel yönetimle gerçekleşeceğini söyledi. Önemli olan Selçuk ve mahalle halkına en iyi şekilde hizmet vermek olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı, "Burada en büyük görev Sayın Kaymakamımıza düşüyor. Bizler de bu konuda katkı oluşturacağız. Çok daha iyi yaşanabilir bir Selçuk yaratacağız. Bu bizim içimizdeki özlemimizdir. Aldığımız görevin sorumluluklarını çok iyi biliyoruz ve bunun altından kalkacağımıza inanıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dahi Zeynel Bakıcı Mehmet Veysel Yusuf Özdemir Ayhan Boyacı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title