Haberler

Başkan Asya, YKS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Güncelleme:

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, YKS dereceye giren Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi. Başkan Asya, öğrencileri makamında ağırlayarak başarılarını kutladı ve eğitim hayatlarında başarılarının devamını diledi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda ( Yks ) dereceye giren Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hayrunnisa Karadoğan ile Nesrin Çetintaş'ı ödüllendirdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavında eşit ağırlık alanında il birincisi olarak Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Hayrunnisa Karadoğan ile sözel alanında il birincisi olup Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliğini kazanan Nesrin Çetintaş, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Başkan Asya, YKS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Okul Müdürü Ersin Çetin, Müdür Yardımcıları Bayram Güler ve İhsan Demir'in refakat ettiği öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Asya başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Asya, bundan sonraki eğitim hayatlarında hep başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Başkan Asya, YKS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Asya, "YKS sınavında kendi alanlarında il birincisi olarak bizleri gururlandıran Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hayrunnisa ile Nesrin kızlarımızı ve onların yetişmesinde büyük emekleri olan kıymetli hocalarını belediyemizde ağırlayarak tebrik ettik. Rabbim evlatlarımızın başarılarını daim, bahtlarını güzel eylesin" ifadelerini kullandı.

Başkan Asya, YKS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Feyat Asya Karaçam YKS Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title