Haberler

Başkan Ak, Açılan Parkın Adını Vatandaşlarla Birlikte Belirledi

Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan parkı hizmete açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, parkın adını açılış törenine katılan vatandaşlar ile birlikte belirledi.
Etlik Mahallesi'ndeki park açılışı ve ağaç dikme törenine Belediye...

Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan parkı hizmete açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, parkın adını açılış törenine katılan vatandaşlar ile birlikte belirledi.

Etlik Mahallesi'ndeki park açılışı ve ağaç dikme törenine Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra AK Parti eski Milletvekili Eyüp Sanay, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Ak, açılış öncesinde çocuklarla birlikte parkın çevresine ağaç dikti. Parkın bulunduğu alanın öncesinde çok kötü bir durumda olduğunu, bu alanı yepyeni bir parka dönüştürerek Keçiören'e kazandırdıklarını söyleyen Başkan Ak, "Ben buraya ziyarete geldiğimde hanım kardeşlerim bir yürüyüş yolu istediler. Biz de yürüyüş yolu yaptık. Aynı zamanda spor aletleri koyduk. Çocuk oyun grupları ve kamelyaları ile de güzel bir park oldu. Parkımızın yan tarafında ağaçlandırma çalışması da yapıyoruz" dedi.

Keçiören'deki okulların arkasında bulunan atıl alanları, okul yönetimlerinden gelen istek doğrultusunda parka dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Ak, "Keçiören'in merkezinde böyle alanlar bulmak zor. Sizlere hizmet için buraları yeşillendiriyoruz" diye konuştu.

Açılışını yaptıkları parka henüz bir isim koymadıklarını söyleyen Başkan Ak, "Ama şimdi müsaade ederseniz size güzel bir isim önereceğim. Siz onu iyi tanıyorsunuz. Geçenlerde hakkın rahmetine kavuşan bir hocamız vardı. Rıza Çöllüoğlu hocamızın ismini verelim, kendisi çok güzel öğrenciler yetiştirmişti. Ne dersiniz?" diyerek vatandaşların görüşünü sordu. Vatandaşların alkışlarla bu öneriye destek vermesi üzerine Başkan Ak, parkın adını Rıza Çöllüoğlu Parkı olarak belirlediklerini açıkladı.

Yeşile ve çevreye aşık olduklarını, "Evimiz Keçiören" ilkesiyle hareket ettiklerini kaydeden Başkan Ak, "Nasıl ki evimize özen gösterip temiz tutuyorsak, evimizden dışarıya adımımızı attığımız anda çevremizi de temiz tutmalıyız. Herkesin sizlere hizmet için yaptığımız bu alanları koruması lazım. Göreve geldiğimizde Çevre Çiçekleri Projesi'ni başlattık. Şu anda 50 bin çocuğumuz çevre müfettişi oldu. Biz istiyoruz ki Keçiören'in tamamı çevre müfettişi olsun" mesajını verdi.

Dikilen her ağacın, çiçeğin çok önemli olduğunu, Keçiören'de buldukları her boş alanı ağaçlandırmaya çalıştıklarını belirten Mustafa Ak, 2014'te yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olmak istediğini dile getirerek, "Sizlere hizmet etmek için görevime devam etmek istiyorum. Keçiören'de durmak yok, yola devam. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sizlerin duasına ve desteğine ihtiyacım var. Hepiniz Allah'a emanet olun" dedi.

Etlik Mahallesi Muhtarı İdris Türk ise, mahalleye yapılan park için Başkan Ak'a teşekkürlerini iletti. Parkın açılışını gerçekleştiren Başkan Ak, daha sonra törene katılan Keçiörenlilerle sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Ak Parti Keçiören Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title